Snel, kwaliteit en goede prijs.

16 kilo grind besteld, volgende dag voor 12uur in huis.

Zeer slechte communicatie

Ik ben nieuwe klant: twee orders werden geplaatst. Tweede order netjes geleverd op tijd. Eerste order van bijna twee weken geleden nog niets. Artikel : Aqua d’ella terras stenen. Verwachte levertijd 3-5 dagen. Mail en telefonisch contact levert niets op. Gingen terug bellen: geen reactie. Had goeie indruk maar tot mijn spijt begint mijn oordeel te kantelen: gewoon gebrek aan goeie communicatie. En als er iets mis gaat: gewoon open en eerlijke communicatie. Ik zit nu met een probleem omdat ik de voorziene planning van aquarium niet kan uitvoeren.

Corect

Service veel keuze en klant vriendelijk

Zoals het hoort

Gewoon alles netjes geleverd zoals besteld en op tijd

Vlot

Levering volgens belofte.

VEEL KEUZE en snel alles geleverd

Aanrader, als n vis in t water bij aquastore!

Snelle levering en een hele goede prijs/kwaliteits verhouding!

Goed, niet te duur en snel geleverd!

Vlotte en correcte levering

Duidelijke website, scherpe prijzen Groot aanbod Komen afspraken na

Goede en snelle service

Goede spullen, en kundig personeel en snelle levering

Prima.

Netjes

Mooie web winkel, goede klantenservice

Ik vind aquastore.nl een prettige site om te bekijken. Prijzen zijn over het algemeen prima. Één van de artikelen had ik me in vergist, retour is netjes afgehandeld, geld stond na een tijdje weer op mijn rekening. Al met al gewoon een 5 sterren score want ik kan niets bedenken om die niet toe te kennen.

Perfecte levering.

Was eerste maar niet laatste bestelling.

Hele mooie planten.

Heb meerdere planten besteld en een voedingsbodem. Snel en netjes verzonden. Helemaal top!

De bestelling werd snel verzonden en kwam volgens opgave van de track&tracé code aan. De artikelen waren goed verpakt en voldoen aan mijn verwachtingen.

Perfekt

Goede, snelle service en niet duur.

Aanbod van de betere merken

Eerlijk zijn, ik bestelde voorheen bij een goedkopere concurrent. Ben nu overgeschakeld naar grotere verpakking eten bij deze winkel om prijs te drukken. Feit dat ze hier JBL novo Malawi hebben (topvoeding voor Malawi) en ook de beste pleco tabletten die daadwerkelijk nt uit elkaar vallen van hetzelfde merk (JBL, novo pleco) heeft me doen overstappen. Aanvankelijk hadden ze 1 product nt op voorraad wat ik wilde bestellen en liet me mailen bij aanvullen stock. Daar was ik sceptisch over en dacht "we zullen wel zien", maar na beperkte wachttijd kreeg ik desbetreffende mail en kon ik bestellen. De verzendkosten vond ik niet echt laag, maar goed, soms is het duurder ook. Uitmuntend verpakt. Dus prijs kwaliteit in verhouding. En kwaliteit is in deze belangrijk. Tevreden klant.

communicatie is er wel

Prima aankoop

Snelle verwerking, had de bestelde filters volgende dag in huis!

Prima en snelle bezorging

Zeer ruime keuze, prima prijs en snelle bezorging

Perfect, zeer goede levering en zeer goed toestel

Eigenlijk meer dan perfect, De levering kwam al 's anderendaags. Dus niet lang zonder aquarium filter gezeten. De filter is één van de beste. Nog nooit zulk een goed toestel gehad.

Prima verzorgd

Goed verpakt top

Nog wel tevreden

Maar verwacht nog deze producten heb de proscape volcano mineral binnen  maar over mn andere producten nog niets gehoord maar wel betaald het gaat om  de  JBL PROCLEAN AQUA 250 ML 6460000  en de JBL AQUABASIS PLUS 51  2021000 en de JBL sansibar  snow 10 kg 6706100 wanneer kan ik deze verwachten heb hier geen melding van gehad maar wel betaald alvast bedankt

UITSTEKEND

Snelle levering, prima verpakt. Aanbevlen

Overzichtelijke website, snelle levering

Prijs/kwaliteit zit goed

Uitstekende service

Zeker een aanrader, levering de dag nadien!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart