Snel geleverd en product doet aan mijn verwachting

Pakke kwam snel en netjes verzorgd met de post.

Ik ben goed geholpen

De levering duurde even maar het was goed verpakt En ik

Slechte communicatie als pakket later komt

Alles zou op voorraad zijn. Toen dit niet bleek te zijn totaal geen bericht hierover. Na 2 weken zelf klantenservice gemaild of er een alternatief verzonden kon worden. Geen reactie op ontvangen. Ineens kwam er na 3 weken toch een track en tracé. Jammer dat ze klantenservice niet even heeft gereageerd. Zou toch wel zo netjes zijn bij zo’n grote vertraging dat ze dit even melden.

de prijs is goed

voor ons is de prijs belangrijk maar ook de goede service

Uitstekende webshop

Uitstekende service en snelle levering, Alleen maar pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt en geleverd wat we besteld hadden

Goede service en erg vriendelijk personeel

Complimenten voor het grote bord op de gevel. Als je er pas voor de eerste keer komt kan je gemakkelijk verdwalen. Het bord leidde je naar het goede adres. Vriendelijke en behulpzaam personeel

Goede communicatie

Goede communicatie tussen klantendienst en de klant. Jammer van de vertraging op de bestelling. Mvg

Dikke prima

Snel, scherpe prijzen en leveren zoals ze zeggen.

Uitgebeidt assortiment, snelle levering

Het assortiment is zeer uitgebreid, duidelijk webshop en makkelijk bestellen. Ook een snelle levering. Goede verpakking. Hier zal ik vaker gaan bestellen.

Keurig en netjes

Mijn bestelling duurde langer dan normaal , maar ik ben er netjes over geïnformeerd.

superwinkel

heel uitgebreidde site en alles snel geleverd

Uitstekende prijs

Voor een filter was aquastorex het goedkoopst. En ik kon het dezelfde dag nog afhalen. Heel goed geregeld!!

Alle produkten goed geleverd maar door leveringsproblemen fired het nogal Lang voor dat alles er was

De hele levering werd ruim een week vertraagd omdat 1 klein onderdeel (pincet) niet op voorraad was. Werd wel door Klantenservice goed geholpen.

prima service en kwaliteit

- online bestelling van Aquatlantis easy led universal 2.0 en aquariumplanten - voor bestelling even contact opgenomen met de klantendienst en daags nadien reeds prima antwoord ontvangen. zeer snelle verzending van het order (daags na de bestelling verzonden en dag later geleverd) en levering in België netjes ingepakt (toch wel fragiele lange 140 cm led-lamp) en waterplanten ook goed van grootte en in prima conditie geleverd (altijd degelijke service van PostNL ook, mag gezegd worden) Dus een zeer tevreden klant.

Prima keuze en service

Ik heb tot nu toe drie bestelling gedaan en producten waren altijd in top conditie en heel snel bezorgd. Top winkel.

Alles netjes geleverd,

Als is netjes geleverd alleen wat laat, ik weet dat de leveringen vertraagd zijn en het dan lastig is om op tijd uit te kunnen leveren, maar laat de klant even weten dat je het termijn van 5 dagen niet haalt. Dat scheelt een hoop telefoontjes.

Product passend snel geleverd

prima, snel gelevers

aquarium 's middags besteld, volgende dag geleverd. prima verpakt, goede service

Had nog wat nodig en de bestelling kon nog aangepast worden toch mooi want meestal is dat niet meer mogelijk.

niet binnen 1 dag verzonden, kapot product

materiaal was niet binnen 1 dag verzonden, product (aquarium) was gebarsten, en ik krijg geen antwoord op hoe ze dit gaan oplossen.

In een woord tevreden.

Een gemakkelijke manier om je keuze te maken en dan het bestel;de ontvangen binnen 2 dagen. Perfect.

Snelle levering en mooi product

Zwarte lavasteen besteld en dan afwachten wat je krijgt. De stenen zijn zoals omschreven variabel in grootte en juiste afmetingen

Komen afspraken na goeie producten

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart