Goede service!

Als je bestelt krijg je de gewenste producten op korte termijn zoals aangegeven op de site.

Correcte levering, vlotte bestelling

vlot kunnen bestellen dank zij goede website vlot betaald en correct geleverd dus meer moet dat niet zijn

Snel geleverd in top conditie

Alles was snel geleverd en effectief correct. De Aquariums waren goed veilig ingepakt. Zal hier meer bestellen. Één van de drie filters maakt veel herie maar dat is eerder de fabricage van het ding.

Gisteren besteld vandaag in huis PERFEECT

Prima vervies kan niet beter

zeer goed

zeer snel geleverd

Werkt altijd top

Ik gebruik dit vaak, ook samen met ADA Amazonia powder (nog fijner gemaakt) om dan op de ‘zichtbare’ lijm te doen. De lijm pakt ook dit goed op. :)

Product voldeed niet aan beschrijving

Ik bestelde een XL plant die volgens de site al aan de maximale hoogte zou moeten zitten zodat je meteen mooi opvulling hebt voor je aquarium. Bij aankomst van de plant bleek dat deze daar nog wel 40 cm onder zat. Dus dit klopte totaal niet. Ik heb contact gezocht hierover. En ik krijg te horen, ja mevrouw de plant groeit ook nog. Maar dit weet ik natuurlijk zelf ook. Heb hem gekocht omdat ik voor een duurdere prijs dus een volgroeide plant zou krijgen.

Mooie snelle levering

Vind het prettig winkelen

Een duidelijke goed overzichtlige website daarna een snelle levering

Mooi werk

Mooi compleet en snel geleverd

Snelle levering en alles was goed verpakt

Het pakket was de volgende dag al geleverd. Plantjes zagen er goed uit. De prijs is wat aan de hoge kant maar de kwaliteit is goed

Makkelijke online te bestellen.

Uistekend

Mooie spullen van goede kwaliteit snel geleverd

Snel en compleet voor goede prijs, zeer tevreden!

Snel en compleet voor goede prijs, zeer tevreden

Correct en op tijd geleverd

Een aanrader, staan u snel te woord, correct en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Helemaal top

Super leuke decoratie

Voortreffelijk

Product goed ontvangen. Zeer goed verpakt. En uitstekend product. Net zoals m'n andere fluval.

fantastisch

Bestel al enkele jaren al mijn aquariumspullen bij AquastoreXL. Prijs/kwaliteit zijn ze de beste en de service is altijd vlot. Mijn visjes en ik zijn zeer blij :)

Donderdagavond besteld zaterdag op de deurmat toppie

Snelle en correcte verzending.

All good!

Specifieke artikelen beschikbaar, top !

Had problemen met men adapter voor LED verlichting aquarium, heel het internet afgezocht naar dit onderdeel, in webshop van AquastoreXL de adapter gevonden en uiteraard bestelling geplaatst. Leuk visjes hebben terug hun vertrouwde verlichting. Thx !

Snelle levering, zo snel dat ik het niet meer kon inplannen in de dag!

Het was snel thuis geleverd

Goede aankoop

ik heb voor de eerste keer bij u besteld en het me best mee gevallen

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart