kwalitatief goede producten

Kwalitatief goede producten welke overeenkomen met de website. Snelle en correcte levering

Als vanouds goed en betrouwbaar

Keer op keer goed geholpen. Of er iets stuk was gegaan met de techniek of het ging om materialen ben tot nu nog tijd geslaagd.

Heel tevreden

Super snel, netjes ingepakt en goede prijs

Goede webwinkel

Onze bestelling was niet op voorraad , maar werd gelijk verzonden toen het bij Aquastore xl binnen kwam.

Fijne duidelijke website

Fijne website en snelle verzending

Vlotte service, vlug geleverd, correct, goede kwaliteit

Geen heldere omschrijving van het product en slechte service

Ik heb een vervanging van de verlichting van biOrb Flow 30 bij Aquastore XL gekocht. Nu blijkt deze niet te functioneren zonder een afstandsbediening. Bij mijn huidige exemplaar was dat niet het geval, die werkte met een schakelaar (die dit exemplaar overigens ook heeft). Op mijn terugkoppeling dat het product niet functioneert werd mij verzocht een afstandsbediening te kopen om het probleem te verhelpen. Deze kon ik aanschaffen in de webshop voor € 4,95 (excl. verzendkosten) en het minimale bestelbedrag is €15. Ik geef 1 ster omdat; - de productomschrijving niet helder was, nergens wordt gerefereerd aan een afstandsbediening, indien dit wel zo was had ik deze gelijk meebesteld. - de service om het probleem te verhelpen zich beperkt tot het aangeven dat er wellicht een afstandsbediening benodigd is, maar er geen enkele handreiking wordt geboden om dit probleem pro-actief op te lossen.

kwaliteit en kwantiteit

ik ben blij met Aquastore XL

Scherpe prijs, gemakkelijk bestellen, snelle levering!

Echt een aanrader, men heeft veel producten tegen scherpe prijzen en snelle levering, goed verpakt!

Snelle en correcte levering

Alles was in orde. Mijn levering was zoals ik verwacht had. Tiptop.

Geduld opbrengen daar was begrip voor en een luisterend oor.

Hoewel het product lang niet leverbaar was , bleef de medewerker zijn best doen om het alsnog te kunnen bestellen. Bravo!

Snel en zoals besteld.

Snel en goed

Snel geleverd. Juiste kwaliteit Correcte prijsvorming Stevig verpakt

Heel goede ervaring!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle service

Snelle service goede producten

Goede producten voor een goede prijs

Lage prijs, snelle verzending.

Uitstekend.

Prima product en levering!

Levering vlot en goed verpakt. Prima product een beter product dan de originele lichtbak bij een Juwel aquarium.

Snel en duidelijk

Ik kon snel vinden in de webshop wat ik zocht. En de levering was ook snel

Snel efficiënt en niet duur

Levering de volgende dag. Producten zijn uitstekend Kwaliteit prijs prima

Eerste keer aquariumaccessoires besteld. Levering klopte, maar wel 2 dagen later dan afgesproken.

top

top

Goede service en snel geleverd

Mooi design, makkelijk schoon te maken en snachts hoor je hem bijna niet, echt een aanrader voor kleine aquarium bakken.

Buitengewoon goede service, met topproducten en zeer scherpe prijzen en daarnaast altijd snelle levering. Toppers!!!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart