Perfect verpakte verzending

Eerste keer iets besteld snelle levering en artikels zijn goed van prijs

Fantastic

Great quality fantastic service

Top bedrijf, snelle levering

Snel geleverd voor een redelijke prijs

Bestelling snel en in goede orde ontvangen

Vlot geleverde bestelling.

Planten op boomstam voor aquarium besteld, alles perfect verpakt en opgestuurd.

Uitstekende en snelle service voor betaalbare prijzen

Ruime keuze uit een enorm aanbod van artikelen.

Geweldig!

Alles in prima staat mogen ontvangen en snel.

prima.

Alles prima verlopen, zelfs ik snapte hoeveel meter ik op moest geven... Zeer goed doek en de verzendeing liep ook voorspoedig.

Niet echt top.

De op de site vermeldingen wanneer iets bezorgd wordt, wordt na betaling opeens later. Deze manier is niet prettig, de reden waarom jullie niet aan de bezorgtijden kunnen voldoen is begrijpelijk, maar voor mij als klant lastig met het plannen van de levende producten die erna komen. De uiteindelijk geleverde producten zijn top en netjes verzorgd.

Speciaalzaak met keuze

Een fijne zaak om goede aquariummaterialen te vinden en te bestellen. Ruime keus en nette afhandeling.

Planten zagen er goed uit en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en verzorgde levering.

Pakket bezorgd zoals gevraagd en de plantjes in heel goede conditie ontvangen. Bedankt

Levering goed, product schroot

Juwel smartfeed besteld. Product was niet op voorraad echter wel snel geleverd. Helaas is de smartfeed weg gegooid geld. Zestien op hand, werkt prima. Helaas automatisch werkt deze niet. Daar kwam ik helaas te laat achter. Meerdere pogingen mislukte. Gaat retour.

Super service

Zelf verkeerd adres opgegeven en pakket teruggestuurd naar auquastore. Ze hebben het gelijk weer teruggestuurd met juiste adres. Reageren direct. Breekbare spullen waren ook zeer goed verpakt.

Proffesionele ;duidelijke webwinkel

Mooi om met Auquastore XL in zee te gaan

Niks op aan te merken !!

Supper en uitstekend

Super snelle service, vriendelijk en fantastische kwaliteit van producten. behulpzaam en vriendelijk personeel. Steeds een nette prijs en zeer snelle bezorging. Vandaag besteld, de dag nadien reeds geleverd. Producten zijn perfect ingepakt.

Top producten

Goeie producten.

Goede en snelle levering

Eerste maal bestelling gedaan en tevreden over snelle en goede levering

3x jammer!!

Pomp bestelt 1-2dagen leverbaar volgens website. Gemaild gelukkig antwoord. Wordt dus later geleverd maar dat zonder bericht. Dat vindt ik jammer. Na mijn 2e mail geen antwoord en ook dat vind ik jammer. Kunnen blijkbaar niet zo goed tegen kritiek ook jammer. Maar ook wat positiefs.. Mooie pomp mooie prijs!!

Makkelijk bestellen

De volgende dag bezorgd als aangegeven. Plantjes zien er goed uit en netjes verpakt.

Goede snelle service

Wij hadden een aantal filters nodig voor het aquarium. AquastoreXL heeft ze allemaal op voorraad en kon ze nog snel leveren ook. Erg tevreden!

geweldig

goede service snel geleverd

Mijn rockzolid achterwand besteld en volgende dag al geleverd. Door eigen fout klein probleempje bij de betaling gehad. Maar direct geholpen door de klanten service. Bedankt voor deze super en snelle service Mvg dieter

In een woord, klasse

Zeer snel verzonden, verpakking degelijk en veilig, ga hier zeker vaste klant worden. Een voorbeeld voor vele andere.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart