Was al bijna dood bij aankomst

Lag al uit elkaar toen ik het plantje thuiskreeg, paar stengels toch geplant maar ging vrij snel dood. Helaas want met overige producten die ik hier bestel altijd tevreden maar plantjes dus niet.

Alles wordt snel en goed afgehandeld !!

Ondanks dat mijn bestelling inclusief plantjes goed ingepakt waren hebben helaas door te late bezorging van dhl 2 plantjes het niet overleefd. Gebeld en jullie goede service vergoeden deze plantjes. TOP

Scherpe prijs.

Bestelling van twee zakken visvoer scheelde 10% vergeleken met andere aanbieders. Snelle levering en in nette staat.

Snelle levering, snelle communicatie, denken mee. Kan geen verbeterpunt bedenken!

Top zoals deze mensen werken en communicatie

Een winkel waar gezien de periode waarin wij "leven" een dikke 10 verdienen,.communicatie, contact, waarmaken wat je zegt allemaal .

Super goed en snel geleverd

Gewoon een super wimkel een dikke 10

Bestelling vlot verlopen

Alles prima

Super service

‘S avonds besteld (weekend) en eerste werkdag geleverd. Super!

Goeie kwaliteit

Veel keuze en democratische prijzen. Service is ook in orde.

Goede winkel.

Mooie winkel, uitgebreid aanbod in de showroom en behulpzaam en vriendelijk personeel. Aanbod aan vissen is niet groot, maar wel meer bijzonder dan bij anderen.

goede services en snelle levering

uitgebreid assortiment

Goed, zal vaker bestellen wachten is het waard

Prijs-kwaliteit verhouding goed. Leveringstijd niet altijd goed vermeld op de website. Hierdoor onduidelijk wanneer je het pakket ontvangt. Verder klantenservice reageert binnen 24 uur. Zeer netjes. En een super punten systeem.

Duidelijke webshop en snelle levering!

Mijn eerste aankoop bij Aquastore XL is goed bevallen.. Ze hebben een overzichtelijke webshop, de levering ging snel en het bestelde product was netjes verpakt!,

Goed geregeld!

Bestelling was duidelijk op de site weergegeven. Verzending en tijd ook heel netjes nageleefd en verpakking en product is goede ontvangst mogen nemen. Ook voldoende informatie over de zending en track and trace.

goede service

altijd goed en optijd op de hoogte gehouden waneer het product geleverd word

Goed spul

Tevreden over dat product

Verfrommeld doosje

Het doosje was gedeeltelijk open en helemaal ingedeukt. Waar jullie niks aan kunnen doen maar toch een opmerking neem een ander vervoer maatschappij,DHL zou vrijdag 27 aug 2021 bezorgen en kregen de melding dat ze waren geweest en dat we niet thuis waren,maar waren wel thuis ze zijn hier niet geweest,en is niet de eerste keer.ook service en punt zei dat er veel klachten waren over dit onderwerp.

Goed product, prima prijs en snelle levering

Filters besteld voor onze Lay-Z spa, goede prijs en snel geleverd. Jos

Mijn eerste keer aquariumplantjes besteld, uitstekend verzorgd☺

Geen spijt van mijn bestelling. Betrouwbare winkel.

werkt prima

goede werking

Mijn adres voor vijverbenodigdheden

Ruime keuze met uitgebreide productomschrijvingen. Al enkele malen Colombo producten besteld. Prompte leverantie binnen de gestelde tijd.

Livraison rapide

Commande passée le mardi soir et reçue le jeudi. Produit bien emballé et conforme au descriptif. Je commande de nouveau chez vous dès que j'en ai besoin

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart