Goede service.

Vriendelijk geholpen, goede service en advies!

Niet gekregen wat gevraagd was

Ik had ledverlichting voor mijn aquatlantisch aquarium besteld en uitdrukkelijk de zwarte uitvoering gevraagd. De bestelling bevatte de zilver-metalic kleur. Ik heb dan heel het frame gedemonteerd en op mijn bestaande zwarte frame geplaatst. Het licht doet het prima maar dit had eevoudiger gekund als jullie mijn opmerking beter gelezen hadden. Voor een aankoop van 299 euro had iets iets meer preciezi verwacht. De verpakking en levering was prima. De lampen waren niet beschadigd wat toch wel een positief punt is.

Lange levertijd

Op de site stond toen ik op vrijdag bestelde dat ik op zaterdag men pakje zou aankomen. Maar op woensdag bijna een week later krijg ik een mail van auquastore dat ze het net verstuurd hadden en dan op donderdag heb ik het ook aangekregen maar ik vind dit een zeer misleidende manier van werken. Ze zeiden ook dat de levertijd afhankelijk zou kunnen zijn door de firma die de bezorging deed maar deze heeft geleverd de dag na dat auquastore het heeft verstuurd dus vind ik dat duidelijk het probleem bij auquastore zelf ligt. Denk als ze niet kunnen doen wat op de site staat ze beter hun site een beetje aanpassen want dit is zeer misleidend. Over de producten zelf heb ik geen klachten maar gewoon over de tijd.

Heel erg slecht

Hele slecht service!!!!

Snelle service erg klantvriendelijk

Volgende dag in huis met het juiste advies !!

Snel, goedkoop, super!

Eerste keer hier besteld en super snel geleverd!

Mooi product voor een goede prijs!

De door ons bestelde microscoop had even tijd nodig om samengesteld te worden. Navraag over de levertijd werd snel beantwoord en niet veel later werd onze bestelling goed verpakt en netjes geleverd! Een mooi product voor een scherpe prijs.

Zeer lange responstijd en geen goede service

Na het ontvangen van een defect artikel (zeer luide pomp die fluisterstil had moeten zijn) ben ik al bijna een maand bezig deze te retourneren/om te ruilen. Het duurt steeds minimaal 10 dagen en een reminder mail om antwoord te krijgen. Daarnaast diende ik hem maar terug te sturen onder de heroepingsrecht en zelf de retourkosten te voldoen. Tot op heden (2 weken later) nog geen reactie gekregen op mijn mail waarin ik aangaf daar niet akkoord mee te gaan voor een defect product... Ik vind de service dan ook absoluut niet naar verwachting en bestel voortaan elders. Jammer, want voorheen was ik tevreden met de goede prijzen en snelle levertijden.

wat vinden jullie van mij als klant, dat zou ik wel eens willen weten. Je scoort bij mij niet met reviews te moeten schrijven, van elke webshop heb je er onderhand een dagtaak aan. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mij vinden als klant

Snelle service en goede prijs

‘S middags besteld volgende dag netjes verpakt door dhl bezorgd. Prijzen zijn heel mooi.

Als was goed

Goed geleverd en snelle service

Helemaal super

Duidelijke beschrijving en snelle levering!

Netjes verpakt snel en goed

Goede snelle service

Zoals gewend snelle levering

Alles goed

Alles ging goed en vlot. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, veel producten en goede prijzen

Mijn Eheim onderdelen keurig met een dag geleverd

Prima, iets niet op voorraad maar makkelijk opgelaot

Geen bijzonderheden! Prima mensen

Prima service, heel mooie aquarium

Snelle service, goede kwaliteit

Planten zien er netjes uit.

snelle levering met goed verpakte producten

Snel geleverd en goed verpakt En Mooie waterplanten

Een aanrader

Al 2x besteld, en alles in orde. Veel keuze, goede service.

algen verwijderaar

Tot nog toe 1 keer gebruikt, en een goed resultaat.

Was netjes ingepakt,goede kwaliteit en snelle levering men stond mij ook met geduld en humor goed te woord

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart