Topproducten en zeer goeie service

Wat een fijne winkel die AquastoreXL Ik blijf hier bestellen Topproducten en zeer goeie service

Snel. Duidelijk. Adequaat

Enigste verbeterpunt, ik zou het fijn vinden om de mogelijkheid te hebben om pakketten af te laten leveren bij een parcelshop/postnl ophaalpunt zodat ik zelf kan kiezen hoelaat ik iets ophaal i.v.m vaak onhandige bezorgmomenten. Verder een topservice. Keurig geholpen. Zeker aan te raden!

Alles in orde zoals belooft

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

slecht

slechte stekken vallisneria

Betrouwbaar en goed bedrijf.

snel en correct :)

snel en correct :)

Goed product en snelle levering.

Alles ging goed

Snel en voordelig.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Levert snel, zijn slecht met communicatie

Producten snel ontvangen. Met 1 product was een probleem, na 2 dagen nog geen reactie gehad om mijn mail.

Helemaal top

snelle en nette levering

Zeer tevreden, alles zeer netjes verpakt. Gezonde, mooie plantjes en heel snel geleverd!

Super verzorgt

Precies wat ik er van had verwacht

Ze hebben alles op voorraad

Goed en snel geleverd

geen service, doe ik niet nog eens

Ik heb inmiddels 7 aquaria, allemaal besteld bij zaken die er netjes voor zorgden dat de bak en meubel normaal bij de eigen voordeur werden afgeleverd. Dit keer wilde ik een weinig voorkomende maat en ik kwam bij AquastoreXL uit. Mijn vorige bakken kwamen ook steeds via palletlevering, dus over de levering maakte ik mij bij bestelling niet veel zorgen. Echter, andere bedrijven maken gebruik van een koerier die zorgde dat de bak ook 2 hoog boven bij de voordeur kwam. AquastoreXL echter stuurt een normale pakketkoerier op je af, die de hele handel nog ingepakt vast aan de pallet bij een centrale voordeur afgeeft. Ik kon niet eens controleren of de inhoud heel was. Sta je dan en nee ik kan niet even iemand vragen te tillen, niet iedereen heeft zo'n netwerk in de eigen omgeving. Fijn ook zo'n houten pallet zelf achterlaten, waar moet je ermee naartoe in een flat en zonder een auto om het naar de stort te brengen. Nee elders heb ik echt een stuk betere ervaringen als het op aquaria aanschaffen aankomt.

Snel besteld en snel geleverd Ga zo door en ik blijf bij jullie bestellen

Alles was goed verpakt

Alles tip top in orde

Ik kan hier alleen maar positief over zijn. Voor mijn eerste keer dat ik bestel. Snelle levering, alles goed verpakt, Mooie plantjes, geen schade aan de plantjes. Hier bestel ik zeker de volgende keer.

Snelle levering en prima website!

Snelle levering en een prima website! Heb precies gekregen wat ik heb besteld!! Top

Duidelijke website Snel bezorgt

Fijne uitgebreide website, en alles altijd snel bezorgd. Ga zo door;)

Correct, snel en vriendelijk

Ik ben zowat 1 jaar geleden voor de eerste maal in contact gekomen met AquastoreXL. De laatste weken heb ik herhaalde malen zowel fysiek een bezoek gebracht aan de winkel , als diverse bestellingen geplaatst via de webshop. Nog nooit problemen gekend, steeds snel afgewerkt en veel keuze aan producten. Een echte aanrader.

Vlotte verwerking, snelle levering AAA+++

Niet voldaan aan verwachtingen

Aquarium bodem reiniger gekocht. Helaas funtioneerde deze niet naar wens. Verder zat er ook geen instructie bij hoe deze bodemzuiger goed zou moeten werken wat het product nog minder gebruiksvriendelijk maakte. Na een uur tevergeefs proberen besloten het product retour te zenden.

(zeer) Klantgerichte opvolging na klacht levering

Een levering en verpakken van 7,5 kilo GH , 2,5 kilo KH en 2,5 kilo Biclear poeder plus een liter vloeistof en testset.... niet gemakkelijk. Transporteurs houden vaak geen rekening met dergelijke verpakkingen. Toch steekt Aquastore de hand in eigen boezem wanneer er een pot helemaal open in de doos zit. Aquastore vergoed de bewuste pot en ontvang ik de volgende dag een nieuwe Biclear. Deze was met zorg verpakt...een ware unpacking experience...Bedankt team Aquastore. Wim Krol-Eys

In orde

Gevraagd wat ik kreeg aan een normale prijs

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart