Aquarium planten kan je beter ergens anders halen.

Ik heb hier al meerdere malen besteld en het is al vaker gebeurt dat aquarium planten dood of rottend aankomen. Dit raad ik dus niemand aan om hier te bestellen en zal ik zelf ook niet meer doen. Voor andere producten lijkt het tot nu toe een prima zaak.

Goede kwaliteit snelle levering

Planten zagen er top uit en waren goed verpakt. Erg tevreden!

Alles zeer goed ontvangen

Snelle bezorging, goed verpakt. De besteding die er gemaakt moet worden om gratis levering te krijgen vind ik hoog liggen. Dit maakt het minder aantrekkelijk om te bestellen.

dè webshop voor online aquarium producten

heel ruim aanbod, gemakkelijk terug te vinden, gemakkelijk bestellen, veilig betalen, goede informatie over levering, snelle levering, goed ingepakt

zeer vlugge levering

vlugge levering goed verpakt

Mooi bedrijf

Snelle levering en betrouwbaar.

Snel

Keurig verpakt en snel de bestelling binnen gekregen

Goede snelle service Overzichtelijkr wrbsite

Goede producten en snelle levering

Was helemaal goed!

Vlotte levering Alles netjes aangekomen Tevreden!

Aquastore keurig volgens afspraak geleverd

Op de website was alle benodigde informatie beschikbaar Kon kiezen uit verschillende modellen Netjes overzichtelijk. En de opgegeven leverdatum werd ook keurig nagekomen Goed beschermd verpakt niet in overdreven grote doos

Fijn winkelen

Soms goede acties met scherpe prijzen. Alles naar wens!

gewoon goed

Snelle en perfecte levering. Netjes verpakt...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Vis voer besteld snel gekregen jammer dat er maar 3 potjes van waren volgenden keer beter wij zijn tevreden

altijd snel en netjes verpakt.

je word op de hoogte gehouden waneer je pakketje komt

Nette en vlotte verzending , plantjes goed verpakt.

Goede producten, goede levering

Goede producten, alleen een beetje jammer dat het product niet helemaal overeenkwam met het product op de afbeelding van bestellen. Ook duurde het lang voordat ik de bevestiging kreeg dat mijn bankoverschrijving gelukt was.

Goeie service snelle levering

Ben erg tevreden en raadt dit bedrijf zeker aan

Kwaliteit en prijs in balans.

Kwaliteit en prijs in balans.

super servive - super producten

super servive - super producten

Prettige bediening, klantvriendelijk!

Prettig geholpen, goed advies en ruime sortering!

Heel vlotte afhandeling

Uitstekende afhandeling

perfect

altijd top kwaliteit leveren op tijd van afspraak

super

goede prijs en snel geleverd

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart