Perfecte service

Eerlijke en meedenkende klantenservice.

Heel goed product

Snelle degelijke levering mooi verpakt.

Juwel pomp

Snelle levering, juiste product.

Slechte service en een niet werkende klantenservice

Totaal niet verwacht van dit bedrijf

Snelle nette levering

Snel geleverd. Plantjes in goede staat Tevreden dus

Goede website en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Ik kan niet anders zeggen of geweldig en perfect.

Smartfeed zeer mooi en handig, zeer vlug toe gekomen. Is gewoon Perfect. Thx.

Goed, maar verpakken kan beter

Goede prijzen, snelle verzending, maar het verpakken kan beter. De fles had veel speling in de doos waardoor de doos onderweg kapot is gegaan. Met dank aan postbedrijf weer netjes dichtgeplakt.

Bestelling professioneel afgehandeld

Bestelling verkeerd en onvolledig geleverd na een mailtje werd het professioneel afgehandeld.

Verrassend mooie aquarium

Prachtig aquarium, werkt goed en mooi afgewerkt

tamelijk goed

produkten zijn ok maar om contact te krijgen met winkel is moeilijk

fijn geholpen

weinig problemen, levering snel

Alles correct en snel geleverd.

Alles correct en snel geleverd.

perfect

Vlotte communicatie, snelle levering en zeker goedkoper dan de andere winkels.

Prima zaak !

Leverd snel en kwaliteit

zeer tevreden

4 juli 2021 om 23:15h order geplaatst, 7 juli 2021 om 09:32h, mijn pakket in België afgeleverd met Bpost. Zeer goede verpakking. Alle producten in plastic tassen verpakt, ook de vloeistoffen en veel ecologische kartonstrippen om de lege ruimtes in de doos op te vullen. Ik ben zeer tevreden van de afhandeling van mijn order door AquastoreXL.

Top product

Prijs kwaliteit verhouding is prima, doet zijn werk naar behoren. Fijn product. Tevreden.

Slecht feedback na verkeerd artikel

Had een koinet besteld. Helaas de verkeerde geleverd die ook nog eens beschadigd was. Mail gestuurd en na enige tijd (24 juni) reactie, dat er een nieuwe wordt gestuurd. Zit ik nu nog op te wachten, weer mail (6 juli) gestuurd en hoor niks meer.

Retouren onmogelijk gemaakt

Niet alle spullen waren leverbaar meer nadat dit was doorgegeven was het zand al verstuurt dit moest ik maar retour zenden helaas werd dit onmogelijk gemaakt doordat niet de hele order geleverd was konden we geen retour op de site aanvragen. Na een aantal keer dit aangegeven te hebben kwam er geen oplossing .. jammer

Goede en snelle service

Ik had nog niks besteld. Maar goed ook. Ik had een mail gestuurd omdat ik de prijs van die lucht bollen veel te duur zijn 16 euro of zo bij jullie. Terwijl ze gewoon 1 euro kosten . Ook de zelfde kwaliteit. Ik heb deze zelf dan voor 95 euro cent. Dat wou ik alleen maar even melden. Nog dit er staat onder verklaring dat ik klant ben geweest Niet dus.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart