zeer tevreden

super service

topsite met topservice

Snel en nauwkeurig

Zeer goede en snelle service, ook toen ik een probleem had met betalen met mijn kaart, heeft de medewerker mij vriendelijk geholpen de zaak op te lossen. Ik ben tevreden

Viel tegen

Planten uit categorie extra groot waren heel stuk kleiner dan verwacht en daardoor gevoel teveel betaald te hebben aangezien maat sterk van invloed is op prijs van een plant. Kom hier niet meer terug helaas. Dat het een dag te laat is afgeleverd neem ik niet eens mee in mijn review, dat kan namelijk altijd een keer gebeuren.

Mooie planten voor in het aquarium

Ga hier vaker halen!

prima verpakking/ mooie stevige planten

zie boven

correct

correcte levering, niks op aan te merken.

Snel, netjes en goede prijs

Ik kreeg alles keurig op tijd binnen. Het was heel netjes verpakt en ik was blij met de extra beschrijving die meegeleverd werd met de plantjes (niet eerder meegemaakt dat ik op de hoogte werd gebracht van hoe ik plantjes in mijn aquarium moet zetten). En dat alles voor een nette prijs!

Zeer tevreden.

Snelle en keurige levering. Plantjes doen het geweldig.

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Ik had een breed assortiment nodig voor het reaktiveren van een aquarium: van reparatiest voor een binnenfilter tot en met een bacterie-start voor het opnieuw opstarten van een aquarium. Alles in 1 keer kunnen bestellen. Heel fijn.

Alles besteld was is goed aangekomen

Zeer duidelijke site, snelle levering, transparante service.

Zeer aangename online winkel ervaring, al verschillend malen hier besteld. Zeer snelle service.

Goede site en snelle bezorging

Ik bestel al een aantal jaar de filters voor ons aquarium bij Aquastore XL, scherpe prijzen en snelle bezorging. Heel tevreden

Super goedr winkel een super service

Top winkel

Zeer snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Top site

Wel niet de dag erna geleverd maar dit lag aan b-post en zeer tevreden van het geleverd product

Mijn ervaring is goed een perfect bedrijf

snelle service

Het bestelde visvoer snel en correct geleverd. Alleen jammer dat de geleverde extra grote waterplant, waarvan gesteld wordt dat ze kunnen worden geplaatst in een cichlidenbak het nog geen drie dagen overleefd heeft. De wortelstok is nog over terwijl alle bladeren verdwenen zijn. Een en ander al rechtstreeks gemeld bij Aquastore maar nog geen reactie ontvangen.

Snelle levering & uitstekende producten

Helemaal in orde :)

Ruime assortiment

ik ben tevreden

snelle levering, mooie prijs en goed verpakt.

prima verpakt en goede kwaliteit

snelle levering goede kwaliteit. Precies wat ik verwachtte

Product zoals verwacht. Levering zoals afgesproken.

Prima service en snelle levering

Top goede prijs

Bedrijvenweg 2