goede en snelle sevice

correcte en snelle verzending

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Had snel een vuilzuig slang nodig. Had m binnen een dag voor niet te veel geld

Snelle verzending

Ben tevreden over AquastoreXL niets op aan te merken, maar als dit bedrijf zijn best doet, om het op tijd te verzenden en PostNL blijft 2 keer in gebreke, zou ik toch gaan nadenken om een ander bedrijf in de hand te nemen voor verzending. Ik had het zout echt nodig, dus dat is wel jammer.

Grote keuze

Vlotte service en afhandeling bestelling.

Topproduct en snelle levering

Alleen bijj Aquastore kon ik de Shrimp Flora pro vinden: plantenvoeding met co2 veilig voor garnalen. Ik gebruik het nu 1 maand en mijn aquarium is helder, de planten groeien goed en geen garnalen sterfte. A hier ga ik voortaan bestellen: snelle levering!

Minder

Levering vond ik echt te lang duren 4 dagen. Zondag besteld donderdag geleverd. Prijs was wel goed. Maar ik zat echt omhoog en ging ervan uit dat uiterlijk dinsdag geleverd zou worden van de aquarium filter pomp. 4 dagen zonder met 16 discussen in een 2 meterbak is te lang. Gelukkig maar 1 dode discus

Ik ben zeer te vrede met mijn producten.

De producten zijn snel en goed aangekomen. Ook met het bestellen is de web site overzichtelijk en met prijzen aan gegeven en de omschrijving is ook heel duidelijk. Bedankt!

Prima Prijs snelle levering

Goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.

Top product

Voldoet volledig aan de verwachtingen !

Top bedrijf.

Snelle levering en prima produkten

Snel, correct en degelijk.

Het was de eerste maal dat ik via webshop kocht bij AquastoreXL, nadat we vorig jaar in september de winkel voor de eerste maal hadden bezocht en zeer goed waren geholpen. (Ik heb sedert juli 2020 een aquarium en dus nog nieuw in “het vak”. De website is duidelijk, de afhandeling van de bestelling uitstekend. Ben dus uitermate tevreden.

Perfect!

Duidelijke site. Snelle service!

Mijn ervaring met Aquastore is uitstekend.

Waarom ben ik zo lovend over aquastore ? Wel, je krijgt er eerlijk advies ook als je iets liever niet wil horen. Bijv. Ik wilde erg graag 20 grote Armano garnalen voor in mijn showbak. Ik kreeg ze alleen niet verstuurd omdat het te koud was en de kou nog wel enkele dagen zou duren. Ik niet blij, dat zul je begrijpen. Dan maar in de auto en ruim een uur kachelen. Ze wisten dat ik zou komen. Toen ik er aankwam kreeg ik koffie aangeboden en bleek dat ze de grootste er voor mij al hadden uitgehangen. Ze stonden al klaar voor me. Verder meerdere keren iets online besteld en raad wat....... de volgende dag in huis. Kortom subliem. Bij aquastore koop je geen kat in de zak, maar kwalitatief goede vis en de service is uitstekend. Doe er je voordeel mee. Ik heb inmiddels een hoop garantie tot de deur ervaringen. Niet bij aquastore. Daar ben ik heel blij mee. Met vriendengroet, Paul van Zomeren

Gewoon Top bedrijf

Al een paar keer in de winkel geweest, zeer kundige mensen, open, meedenkend, en zeer vriendelijk. I.v.m. tijdgebrek ook een keer een bestelling geplaatst, netjes verpakt en geleverd zoals het hoort. Top bedrijf.

Prima materiaal snel geleverd

Online de slangen gevonden die ik nodig had. Snel geleverd en goed.

Helemaal top

Goede service en snelle levering

zeer goed en snel

Prima service en snelle levering

Goede leverdienst

Goede keuze van leveringsdienst

Snelle levering. prima

Keurige en supersnelle levering!

Ons aquarium was echt aan een grote schoonmaak beurt toe. Op vrijdag middag alle benodigdheden besteld hiervoor en dit werd een dag later in de ochtend al geleverd! We konden gelijk aan de slag, onze vissen hebben weer een schoon aquarium met mooie nieuwe planten.

Top verpakt, super kwaliteit. Een aanrader!!

Ik ga in de toekomst vaker gebruik maken van de diensten.

Niet slecht

Was beetje teleurgesteld in de plantjes . Verzending en verpakking waren goed .

duidelijke website en snelle levering

duidelijke website en snelle levering

perfect

prachtig op tijd - prima verpakt - en goed verzorgd voor de ontvanger .van uw plantjes - en wat voor plantjes - echt heel heel erg mooi - u mag weten dat ik wat water schoonhoud problemen gehad heb over langere tijd en het was afzien een paar stukjes kienhout en een handvol aquariumvisjes in water zonder leefruimte .met de komst van de plantjes die ik ook pas aan kon schaffen nadat de waterproblemen weer stabiel waren. ik heb ze geïnstalleerd en werkelijk na extra schoon maak voor plantjes glimt de bak erover met hele ook blijde visjes. als verantwoordelijk verzorger ben ik absoluut in genomen met uw zending en uw werk om het deze kant op te krijgen. niks teveel niks te weinig , precies goed .saluut en houden zo . ik blijf klant . cm 25.06.21

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart