Prima. Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering, goede communicatie

Snelle verzending, goed en professioneel.

Je wordt goed geïnformeerd over je verzending en de product is zoals je mag verwachten. Goed bezig!

Super snel en netjes

Snelle levering en goed contact

De bestelling

De bestelling was netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

correct.

Service ok. Geven proactief kleine vertraging aan omwille van drukte. Geleverd binnen de vooropgestelde termijn. Zak shrimpsoil was blijkbaar eerder al gescheurd maar werd vakkundig terug dicht getaped. Had er persoonlijk geen probleem mee.. maar voor een product als aquasoil/shrimpsoil is een kleine check/melding misschien niet slecht. Ik kan aannemen dat sommige klanten hier minder blij mee zouden zijn.

Supersnelle levering

Onze oude t8 tl buizen gingen alsmaar snel kapot en toen dus de led buizen besteld, die waren er al de volgende dag dus de vissen en planten hebben gelukkig niet lang in het donker gezeten, geweldig!

Uitstekende webshop

Bestellen eenvoudig, goede prijs/kwaliteit, snel verstuurd en op een goede manier. Had keramische asjes besteld, toch wel kans op breuk, maar goed verpakt, kwam onbeschadigd aan.

Top! Supersnel

Supersnel dat wat ik nodig had geleverd!

Duidelijk en snel geleverd

Na bestelling en duidelijk stappenplan gekregen over de levering, snel geleverd en het item is zoals beschreven

Werkt uitstekend

Goed geholpen door verkoper

Helemaal prima!

Eerst goed advies gekregen en gecheckt of dat wat ik wilde het juiste product was.

Super service en producten!

Zoals gewoonlijk een super snelle bezorging en top producten.

Scherp geprijst, op tijd geleverd

Na lang zoeken gelukkig op Aquastore uitgekomen. Zwembad filters van bestway type 1 leken dit jaar wel enorm duur geworden door misschien toeleveringsproblemen vanuit China, maar bij Aquastore waren ze nog net zo goedkoop als vorig jaar. De goedkoopste voor een standaard product, zelfs inclusief verzendkosten.

correcte levering en prijzen

correcte levering en prijzen

Snelle levering en goede service!

Nu al een aantal keer aquarium spullen besteld via aquastoreXL en alle keren de volgende dag al de bestelling binnen gehad. 1x een ornament gehad die een beetje stuk was en de volgende dag kregen we direct een nieuwe gratis opgestuurd.

Aanrader!

Top service, ruim assortiment en erg snelle goede levering. Aanrader!

Zeer nette after sale

Ik had een jbk aqua pad besteld maar deze was in een doos gedaan waar de pad niet i paste dus het zat vol met deuken en eebreuk door het midden. De pad was gewoon gevouwen en niet opgerold. Hier een mail over gestuurd en in 2 dagen een antwoord ja zelfs op de zondag. Terwijl er in de auto reply stond dat het 2 werkdagen zou duren. Timeline: 11-06 pad binnen en die middag kacht mailtje gestuurd, en auto reply mail gekregen, 13-06 mail bevestiging gekregen dat ik de oude/beschadigde pad mog weggooien (niet retour dus) en dat er een nieuwe zou opgestuurd worden 14-06 bevestiging van nieuwe zending en direct vanuit JBL 15-06 ontvangst nieuwe pad zoals jullie zien, hele nette aftersal Top gedaan

Super geholpen door klantenservice, super snel geleverd

deskundig geadviseerd

positief kritisch met de klant meedenken

snelle correcte levering

Eerst telefonische raad gevraagd, en deskundig geholpen. Daarna besteld online. Super tevreden.

Snelle service, prima product!

Ik kocht een prachtig zwembad voor een mooie prijs. Snel geleverd, top!

Snelle levering van filtermateriaal voor een correcte prijs

Betrouwbare leverancier

Fijne en snelle levering

Producten ook heel goed en goed verpakt. Fijne winkel. Voorraad van sommige producten kan beter. Ze konden niet alles leveren.

Snelle levering en reacties

Snelle levering, goede prijs en snelle reactie op vraag.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart