Snel en efficiënt. Precies de spullen die ik nodig had.

Snel en efficiënt. Preciesde spullen dieik nodig had

direct kort en bondig

zeer snel en goed geleverd doet wat ze beloven

Super service

Snelle levering zoals beloofd volgens de site.

Snelle en correcte leveringen.

Goede producten. Snelle en correcte leveringen.

Snel en perfect geholpen

Prima en snel geleverd.

Verwachting waargemaakt

Producten netjes en op tijd geleverd.

Super shop voor al mijn aquarium benodigdheden.

Dit is een van de weinige shops waar ik alles voor mijn zoetwater aquarium kan inkopen. En dan bedoel ik echt alles. De collectie is ech veelzijdig en uitgebreid. Daarnaast is het niet duur en een goede service. Als ik iets bestel dan heb ik het ook heel vlot in huis. Ga zo door.

Goed en snel

geweldig

gisteren besteld en vandaag al in huis zelfs in België ook geen verzendkosten moeten betalen en voor een zachte prijs goede verpakking zodat het goed aankomt zonder beschadiging en helemaal niets van wegens corona kan het pakket later bezorgd worden chapeau ga zo verder

Goede service snelle levering goede prijs

Goede service snelle levering goede prijs

Prima winkel

Prima aquarium winkel, met goede schappelijke prijzen. Alles in goede staat ontvangen en ook prima verpakt. Ga hier zeker vaker mijn aquarium spullen bestellen.

Super goede service

Alles correct en snel verzonden Zeker een aanrader.

Bestelling geplaatst en snel binnen

Goeie en snelle levering geen klachten niks.

Goed product en prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke handleiding.

Goede service, mindere kwaliteit

De service was top, nadat ik contact had opgenomen ivm de nog niet ontvangen bestelling, was het er de volgende dag. Netjes verpakt. Alleen waren 2 van de 7 plantjes niet mooi en heel klein. Ik zou het aanbevelen, met een kleine waarschuwing.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van Hikari Friend. Keurig verpakt.

Groot assortiment,dus veel keus uit verschillende soorten en merken voor een voordelige prijs. Niet te vergeten een supersnelle levertijd.

Goede kwaliteit.

De planten waren heel goed verpakt en er zat ook nog een tekst bij waar de plant moet staan en de hoogte. Alleen jammer dat de keuze in planten niet erg groot was. Had graag een groter assortiment gezien. Verder prima afhandeling.

Teleurstellend

Voor moederplanten extra groot zoals ze verkocht worden zijn ze wel erg klein. Ik heb een echinodorus ozelot besteld, maar een habrich ontvangen. Deze worden 50 cm hoog. Ik heb er een ontvangen van 20 cm. Dat vind ik toch wel klein. De stengelplant bestond uit stekken in een pot samen gezet. Dus ook niet echt een moederplant. Voor mij is het dus eenmalig geweest dat ik hier gekocht heb.

Nog niets ontvangen

Nog wachtend op bestelling

prima!

Online besteld en kreeg wat ik wilde binnen de aangegeven bezorgtijd.

Geen gratis retour zending

Ik wilde een aquarium achterwand. Bij aankomst blijk deze niet geschikt voor mijn aquarium. Vind het jammer dat als ik deze terug stuur porto moet betalen.

top

alles was perfect