Laden reviews...
153 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten prijzen regelmatig de snelle levering, verpakking en ondersteuning. Het assortiment is breed en de prijzen concurrerend. Enkele ervaringen melden problemen bij specifieke bestellingen, maar de algehele ervaring is positief. Aquastore XL lijkt een betrouwbare partner voor aquariumbenodigdheden.
13 June 2021
Mart
Tilburg
Ik heb de bestelling heel goed ervaren. Kon alles snel vinden op de site, werd duidelijk aangegeven wanneer ik m’n pakketje zou ontvangen en alles was goed verpakt.
13 June 2021
A
Herveld
Kleine stekjes, door lange rit klein beetje gele puntjes.. maar is terug goed gekomen en doen het goed...
Gerald
Oedelem
Snelle levering, goed te bereiken voor vragen. Zeer klantvriendelijk... mijn collega is erg blij met de plantjes!
Nicolette
Lisse
Goede duidelijke webshop, makkelijk te kiezen en te bestellen. Vlugge correcte levering. Product is van goede kwaliteit en zoals beloofd. Top doe zo verder.
Rohnny
Zoutleeuw
Snel geleverd en zeer goed ingepakt! Top!!
Peter
Alphen aan den Rijn
Voor de eerste keer via webshop aquarium plantjes aangekocht. In totaal 12 plantjes aangekocht, hiervan waren 3 plantjes van wat mindere kwaliteit, is direct opgepakt door Aquastore met excuses, zouden deze vervangen. Vandaag is dit bezorgd, chapeau voor de snelle afhandeling. De volgende keer zal ik ongetwijfeld wederom gebruik maken van Aquastore, prijzen liggen duidelijk lager dan aquarium winkel waar ik normaliter kom, ook de keuze is uitgebreider.
Ingrid
Maastricht
Mijn aquarium kap kwam snel en goed verpakt aan. top!
wouter
Afferden
Hele snelle levering en goede service
Jolanda
Wezep
was wat bezorgd om de poeders die ik had besteld, maar ze kwamen mooi ingepakt, elk in een extra plastic zak, stevig dichtgeplakt, en voldoende doosvulling zodat de inhoud niet kon bewegen tijdens transport.
Peter
Aalter
Bestelproces en levering verliepen vlot.
Suzanne
Ammerzoden
Snel en netjes geleverd.
Erika
Wuustwezel
snel en goed verpakt
Marie
Oupeye
16 mei een algenschepnet besteld, levertijd zou 1 a 2 dagen zijn. Werd 27 mei. Ik was graag direct geïnformeerd geweest, maar kreeg pas duidelijkheid nadat ik zelf een mail gestuurd had. Jammer.
Beveelt niet aan
LJ
Ommen
Te Lange levertijd
Beveelt niet aan
Gustaaf
Rijkevorsel
3x filtermat in 3 gigantische dozen, beetje overdone. Ook was het.onduikelijk, totaal 4 pakketen over 2 dagen verzonden, was niet kenbaar gemaakt over hoeveel pakketten het ging, dus dacht dat zending niet compleet was in eerste instantie. Misschien is het handig dit kenbaar te maken. Veder netjes op tijd en in goede staat geleverd daar draait het uiteindelijk om.
Vincent
Terborg
heel goed geholpen .en vriendelijk I
Hamh
oud-gastel
Prijs en levering zeer correct
Rudy
Mechelen
Volgende dag netjes bezorgd
Hans
Almelo
Leuk om via enkele clicks een product te bestellen, geleverd te krijgen en zonder problemen te kunnen installeren.
Rik
evergem
Tevreden met mijn bestelling
Hans
Hoogeveen
Koen
Leiderdorp
Snel bezorg en een duidelijk traject! Goede artikelen
J
Sneek
Alles duidelijk en eenvoudig te regelen. Levering keurig op tijd en je word goed op de hoogte gehouden over verloop
Rob
Rotterdam
Top spullen en snelle levering. Greetz
Huib
Den Haag