Ze doen niet wat ze beloven en compenseren ook niet

Voor een flink bedrag besteld, levering bleef uit. Hier via de website naar gevraagd en toen werd er iets bezorgd. Maar niet alles. Op de pakbon stonden alleen de geleverde zaken, maar er werd niet gerept over de bestelde dingen die NIET geleverd werden, niets over nalevering of creditering. Hier moet je dan vervolgens weer zelf naar vragen en zeuren. Je krijgt van verschillende mensen antwoord als je weer reageert op hun reactie. Je krijgt geen formeel bericht dat je bestelling niet geleverd kan worden, het niet geleverde product staat nog wel gewoon op de website! Pas na opnieuw klagen werd dit aangepast. Het ergste is nog dat ze je gewoon weer opnieuw verzendkosten laten betalen, stel dat je later het niet geleverde product later alsnog wil bestellen gewoon weer 6 euro erbovenop. Ik noem dit beslist niet pro-actief, niet klantvriendelijk en een slechte service.

snel geleverd

bestelling snel geleverd

Mooi maar wel klein

Mooie planten maar kleiner dan ik verwacht had nou maar wachten tot dat ze groter worden mosselen hadden beter verpakt mogen worden bakje was open hele pakket nat en zacht

Top!!!!

Great company!!!!

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Heel duidelijk en klantvriendelijk met een snelle levering

Bestelling optijd en netjes verpakt bezorgd

Aquarium verwarmer en wat voer voor garnalen gekocht. Snel en correct bezorgd. TOP!!!

Super mooie planten

Besteld en netjes op tijd geleverd

Ze verzenden erg snel en hebben alles wat je nodig hebt. Top service!

Goed advies en behulpzaam

Goed geholpen

Ok

Ok

Snelle service, netjes en compact verpakt

Slechte voorraad

Al een paar maanden aan 't wachten op nieuwe voorraad filtermateriaal aquarium.

Goede service en snelle levering

De planten kwamen binnen 2 werk dagen binnen en was goed verpakt, maar 1 plantje is binnen een week doodgegaan helaas, maar de rest doet het goed

Goede planten.

Planten komen heel aan en groeien goed. Ik koop mijn aquariumplanten voortaan gewoon hier.

Correct

Plantenpakket voor aquarium besteld. Netjes en correct geleverd.

Snel en mooi

Het decoratie stuk is perfect voor mijn aquarium en mijn vissen zijn dol op het plantje!

Levertijd klopt niet

Levertijd zou 1-2 werkdagen zijn heb mijn bestelling 24-4 besteld en het is nu 4-5 en heb nog steeds niets ontvangen.

goede levering en snel

Vrij vlotte versturing

Ons pakje was vrij vlug ter plaatsen maar er ontbrak een rubberen dichting. Spijtig want we weten niet of we die kunnen verkrijgen

alles werd snel en goedkoop geleverd

Snel geleverd en niet duur

Super snelle levering, plantjes zijn goed aangekomen. Dit is de 2de keer dat ik nu bij jullie bestel, en beide keren was top. Hier bestel ik voortaan mijn plantjes. Ga zo door toppers!!

Snelle levering en goede website

Snel, netjes en duidelijk

Duidelijke site. Ook op de mail word snel geantwoord. Ik had mijn netjes ingepakte bestelling de volgende dag in huis.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart