Wel prima

Wel goed,maar verpakking kon wel wat beter.

Fantastisch!!>>Goede Service en heel snel Verzonden!

SuperCoole Zaaite.

Juwel led lichtunit aangeschaft Goede prijs en keurig verpakt en netjes bezorgt

Snelle levering, goede producten.

Eerste keer besteld bij Aquastore, tevreden over het product en snelle, correcte levering.

Mijn vraag werd direct beantwoord. Dus top!!

Snelle levering, goede prijs en keurig verpakt

Mijn ervaring met AquaStore XL is heel positief. De spullen die ik besteld, werken prima, de levering was snel en de waterplanten waren supernetjes verpakt. Dik tevreden.

In tegenstelling tot een eerdere beleving, ben ik dit keer uitermate tevreden.

Prima prijs, snel geleverd, de bestellingen waren netjes verpakt

Helemaal Top

Prima prijs, Top levering, zal zeker vaker bestellen, Groet Rudolf

Heel professioneel!

De goederen waren netjes verpakt, en heel snel geleverd!

Goed product en snel geleverd ben erg tevreden

Voldoende keus

Ik bestel materialen voor mijn Biorb vissenbak en in deze is voldoende keus.

Gelijk hierboven staat , uitstekend

Duidelijke uitleg over het produkt dat je wil kopen op de website , goede en snelle service . Binnen de 3 werkdagen bestelling al geleverd .

Ik wou mijn aquarium opnieuw inrichten, en ben gaan zoeken en ik kwam bij aquastoreXL terecht .Ik ging zoeken en vond veel spullen wat ik allemaal nodig had.Ik deed dus alle bestellingen bij aquastoreXL en ik kreeg alle spullen wat ik besteld had precies op tijd.Voor mij is het Super.

Goed product en snel geleverd

Twee producten besteld die binnen drie werkdagen geleverd werden. Kwaliteit is prima

snel geleverd, goede prijs

UV lampen besteld, snel geleverd en lampen voldoen aan verwachting. Prijs is redelijk.

Levering verliep vlot.

Alles verliep goed.

Snel bezorgd en snel antwoord op email

Snel bezorgd en snel antwoord op email

prima geregeld

daar mijn huidige pomp lekte,heb ik binnen 1 dag van Aquastore een nieuwe ontvangen .Bravo.

Moeilijk te bereiken

Prima service, maar moeilijk te bereiken

Snelle bestelling

Goede en snelle levering. Geen duidelijke gebruiksaanwijzing.

Snelle en goede service

Goede productomschrijving. Goede kwaliteit en snelle levering

Snel ontvangen, helaas een groot blad van plant geknakt in de verpakking

Snel ontvangen, helaas een groot blad van plant geknakt in de verpakking, iets meer voorzichtigheid met inpakken had dit voorkomen denk ik.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart