Snel geleverd al vind ik verzendkosten iets aan de hoge kant. Voor de rest top.

Perfect :)

Op tijd, en alles mooi verzorgd ingepakt. ( tip gratis staaltjes zou nog extra top zijn ;))

Goeie sevice en prima kwaliteit

makkelijk bestellen, snelle levering

Eenvoudig mijn artikelen besteld en snel geleverd. Een minpunt Achteraf betalen is niet mogelijk

Prima mooi op tijd

Niks mis mee

Ik had een grote bestelling gedaan voor mn aquarium. Plantjes en grind. Dit was apart verpakt. De plantjes zijn per stuk verpakt en zijn van mooie kwaliteit. Geen beschadigingen en mooi van kleur. Ik was erg verrast. Bedankt Aquastore!

Vlotte transactie.

Goede opvolging van mijn bestelling. Produkten zoals beschreven en origineel. Vlotte en tijdige levering.

Supersnel en correct!!

Makkelijk te bestellen, volgende dag al geleverd zoals op de website stond geschreven.

Duurde 14 dagen voordat pakket geleverd werd ZONDER melding van vertraging tussentijds

Er wordt op de site aangegeven dat er binnen 24 uur geleverd wordt. Er was schijnbaar 1 product (van 2 euro) welke 2 wkn duurde voordat het geleverd kon worden. Hierdoor werd de rest ook niet geleverd. Geen tussentijds bericht hierover etc. Zelf tussentijds 1 x gebeld waarbij werd aangegeven dat het ws. die dag, uiterlijk de volgende dag verzonden zou worden. Helaas was dit ook niet het geval.

Weer TOP

Veel voordeliger dan andere winkels en echt weer snel geleverd.

goede service

snelle levering, goede kwaliteit.

besteld en ontvangen zoals gepland. Prima !

geen verdere commentaar.

Goed en snel

Goede winkel

Makkelijk bestellen en snelle levering

Slechte communicatie

Geen communicatie over artikels niet in stock en levertijd.

vlot site, goede prijs, snelle levering

De eerste keer dat ik via deze site bestel. De prijs was goed, de levering zeer vlot en via hun vraag voor een beoordeling tonen ze ook interesse voor de mening van de klant. Alleen maar positief dus.

Zeer vlot en vriendelijk

Een zeer goede website en snelle levering .Meer moet dat niet zijn!!

Ik ben heel tevreden

Goede producten en snelle verzending!

zeer tevreden

de bestelde aankoop binnen de aangegeven tijd bezorgd

Drama

Er zou snel geleverd worden, maar de praktijk is anders... u laat de klant gewoon wachten, zonder te informeren. En dat laatste is vooral HEEL slecht!

zeer tevreden

plantjes zagen er mooi en gezond uit , en alles goed verpakt

Mooi leveringstijd ondanks de feestdagen

Leveringstijd zeer acceptabel ondanks de feestdagen.

Snelle en correcte levering

Veilig vlug en voordelig

Nette website, makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Duidelijke winkelmand. Betaling liep goed. Heb mijn Fluval Fx6 hier besteld. Netjes verpakt. Eigenlijk geen opmerkingen of iets.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart