Levering duurde langer dan afgesproken, product is niet het bestelde

Besteld 10 zakken van 10 liter, gekregen 4 zakken vsn 25 liter, die zijn in goedkoper maar kon ik niet bestellen

Goed verzorgt zonder verrassingen voor een mooie prijs.

Ruime keuze, je krijgt wat je besteld.

Had het snel binnen top.

Goede service alles is snel geleverd

Alles snel geleverd en ok

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Kwaliteit en prijs is uitstekend

Ik heb actieve kool en waterverbeteraar gekocht voor de tweede keer nu en mijn twee aquariums zijn weer op hun best ! De goudvisjes en weeral moeten effe wennen omdat het helder water is en de tetra’s en borstelneus in warm water hebben het na hun zin

Vriendelijk en deskundig personeel, goede en snelle service, ben zeer tevreden.

Bij aankoop van mijn nieuwe aquarium ben ik door de vriendelijke verkoper uitgebreid voorgelicht en is hij behulpzaam geweest om mijn keuze te vereenvoudigen. Uitgebreide keuze mogelijkheid. Zelfs in deze corona tijd kreeg ik ruim de tijd om te winkelen. De levering van de artikelen verliep prima en volgens afspraak. Ook toen de levering nog niet compleet was (achterwand ontbrak) werd dit na telefonisch en mail contact snel opgelost en stuurde men een prima vervangende achterwand. Ik ben dus zeer tevreden over AquastoreXL en kan hen bij iedereen aanbevelen.

Snel!

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis, en dat in deze tijd petje af! Het enige minpunt vond ik dat je voor minimaal 15 euro moet bestellen, terwijl ik maar iets van 5 euro nodig had.

Gewoon goed

Netjes verpakten verzonden. Redelijk snel in huis.

Na bestelling met een mooi prijs voor het product, snel geleverd

Het voorjaar staat voor de deur en de vissen moeten weer eten.

Top!!

Netjes verpakt, snelle afhandeling en duidelijke mail communicatie. Simpelweg top, zou hier zo weer bestellen.

Correcte en snelle service

- Eerlijke prijzen. - Snelle levering.

Netjes en snel bezorgd

Ik ben blij met de snelle nette levering. Mijn vissen ook!

Goede snelle afhandeling van de bestelling.

Good

Good and fast

Harun

Na lang zoeken de juiste en de beste online webshop gevonden voor mijn aquarium hobby, Zeer snelle levering top servies

Niet gekregen wat ik besteld heb

Heb een aquarium meubel met een push to open deurtje besteld maar 1 met een normale deurtje gekregen. Klacht geschreven, deze is doorgestuurd naar fabrikant nu al aantal dagen niks gehoord. Het kan zijn dat alles goed opgelost wordt maar aangezien ik al tot 2x toe een mail krijg om te beoordelen.. Terwijl het nog niet is opgelost.. Bij deze :)

Geweldig!

Super snelle levering , top producten! Bestel hier vanaf nu altijd!

Fantastisch bedrijf

Vanwege de reeds eerder goede ervaringen met dit bedrijf bestelde ik ook nu weer online mijn artikel voor mijn vijver. En wéér ben ik zeer tevreden. Het assortiment is uitgebreid, de prijzen zijn gewoon goed te noemden en de kwaliteit van het geleverde artikel is prima. Het artikel werd net als de vorige keren weer snel, goed verpakt en keurig op tijd bezorgd. Van mij krijgt men een dikke pluim!!!

Snel en prima

Goede webshop, goede en snelle levering!

top!

Snelle verzending, perfecte producten!

Klasse Webshop.

Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering.

Ook voor kleine levering goed afgewerkd

Kleine aankoop net zo goed afgehandeld als grote.

twijfelachtig

Na de bestelling geplaatst te hebben en de betaling voldaan, ontving ik een bericht dat de betaling niet gedaan was. Na de bank te hebben ge contact heb ik een kopie betaling toegezonden. Hiervoor nam men twee werkdagen op e.e.a. te controleren. Echter Dinsdag ontving ik bericht dat DHL het bestelde kwam bezorgen! Geen bericht ontvangen van Aquastore. Maar eind goed al goed.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart