Snelle correcte levering

Service na verkoop geen ervaring mee... Product was snel thuisgeleverd,helemaal in orde

Prima ontvangen

Goed product Keurig en snel bezorgd Goede communicatie

Netjes en snel geleverd

De goederen zijn snel en netjes afgeleverd

Superklasse

Super snelle levering TOP!!!!!!!!!

Goede en snelle service

Mooie planten in goede conditie en snel geleverd!

Levering zonder probleem

Snelle en correcte levering

Voldoet aan verwachtingen

Ik heb voor mijn vijver beluchting aangeschaft. De levering was snel, de producten goed verpakt en de prijs was scherp.

Super service ook online

Filter gekocht, bij gebruikname leek een onderdeel defect. Zelf onderdeel vervangen en vergoed gekregen. Zeer, zeer tevreden klant

Correct en snel

Correct en snel

Vandaag besteld, morgen in huis. Prima, ga zo door!!

Goede service en mooi assortiment

Ik wilde graag iets aan mijn bestelling toevoegen, maar dat kon helaas niet. Maar ze boden wel meteen aan om de order te annuleren en het geld terug te storten zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen met alle artikelen die ik wilde hebben. Ik kreeg snel antwoord en het bedrag stond snel weer op mijn rekening. Wanneer de spullen voorradig zijn, is er ook een snelle levering, anders natuurlijk niet. Ik ben erg tevreden over de producten. Goede prijs/kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen wanneer ik weer wat nodig heb.

Snelle verzending

Snelle verzending, voldoet aan alle verwachtingen

Eerder kleine plantjes

Ik schrok wel wat toen ik mijn verpakking opende,ik had mijn plantjes groter verwacht,er stond grote plant,maar kwam eerder overeen met normaal. Ik vond de prijs dan wel redelijk duur voor hetgeen het was. De verzending...ging met dpd geleverd worden en uiteindelijk kwam het met bpost,op de traceercode stond zelfs na het leveren nog steeds op dpd" in sorteercentrum ".

Mijn bestelling was goed en heel snel

Snelle levering, goed product

Top service niets op aan te merken .snelle levering. Ik ga er zeker nog bestellen.

Snelle levering en product zoals beschreven

Zou dit product zeker aanraden

Goede service, gemakkelijk te vinden

Prima prijs inclusief extra's.

Prima website, mooie aanbiedingen en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel en goed

tevreden

snelle levering, goede prijzen.

Goede kwaliteit.

Snelle en goederen levering, tegen scherpe prijzen en met behoud van kwaliteit.

Goede webshop.

Mijn planten kwamen in goede staat aan. Ondanks het transport naar België. Eigenlijk enigste webshop in de sector die zo werkte Alleen jammer dat de kost telkens zo hoog is voor het transport.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart