Prima service, netjes ingepakt, snel verstuurd

Prima, aanrader!

Compleet

Complete filtermateriaalset voor mijn Rio 125. Perfect!

Gezellig

Snelle verzending

Makkelijk bestellen makkelijk betalen snelle verzending

Kan beter

In de webshop missen veel afbeeldingen waardoor het soms lastig is te zien on welk product het gaat. Ook de minimum bestelwaarde vind ik jammer, hierdoor zal ik net meer zo snel iets bestellen.

Betaling ging niet goed, maar na nog een keer proberen was het gelukt

Alles was netjes afgeleverd

Fijn dat alles goed was, en geen dooie plantjes bijzetten.

Ga er niet meer bestellen

ik heb onlangs bij AquastoreXL een aantal planten , bodemsubstraat en decoratie hout besteld. Op het moment van de plaatsing van mijn bestelling merkte ik niet op dat bodemsubstraat niet direct leverbaar was. Dus , ik stuurde mailtje naar AquastoreXL en heb een antwoord gekregen dat mijn pakje zal later verstuurd worden. Op zichzelf is het geen probleem.Na aanntal dagen heb ik mijn pakje uiteindelijk per post gekregen. De planten die erin zaten waren allemaal rot. Wij veronderstellen dat men begon met het samenstellen van mijn bestelling , dan werd het ontdekt dat een artikel (bodemsubstraat) nog niet op voorraad is en de planten lagen in de doos tot op de dag wanneer bodemsubstraat binnenkwam. Anders ... moet ik denken dat al rottende planten waren gewoon verstuurd .

Alles goed geregeld en retour netjes afgehandeld.

Goede producten, snelle levering

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik ben ondertussen een vaste klant, en met een reden. Goede kwaliteit, goede prijs, en snelle levering. Top!

Prima levering

alles correct afgehandeld

Goede kwaliteit en snelle levering.

Wei een mooi aquarium gekochte

Wij zijn goed geholpen

Matige bestelling ontvangen

Helaas waren er al wel een aantal blaadjes geknakt bij een plantje. Ook kreeg ik een samengestelde plantenbox met 4 van de 5 plantjes die je voorin het aquarium moest poten. Dat zou je niet verwachten van een compleet samengesteld pakket voor je aquarium.

heel goed

top

HEEL TEVREDEN

Ik heb een heel goede ervaring !

Goede service enkel jammer van de laatste levering. Veel planten bladeren waren afgebroken

Een overzichtelijke webwinkel. Eerlijke prijzen. Vlotte levering.

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Alles goed geleverd

Ok

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Besteld en correct geleverd.

Gewoon goed. Naar verwachting.

redelijk snel binnen en alle producten waren goed.

Niet superduur, goede kwaliteit en service

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart