fijn dat zoveel onderdelen los te bestellen zijn

goed en snel geleverd

Prima, snel

Volgens afspraak, snel en netjes. Jammer van de enorme doos.

Goed en snel

Naar verwachting!

voordelig en vlotte levering ondanks corona

voordelig filtermateriaal voor mijn aquarium

Snel geleverd en goed stuk hout

Ok

Bestelling en verzending, alles is in orde. Bedankt AquastoreXl.

supersnelle levering

helemaal tevreden

Snel bezorgd

Plantjes snel en goed verpakt bezorgd Zijn vers aan gekomen

goede service !

quality producten voor een matige prijs !!

FANTASTISCH !

Met enige gezonde argwaan op donderdagmiddag een pakket aquariumplanten besteld, tezamen met een filterpakket. Wetende dat er een verlengd weekend ging volgen, en plantjes niet echt een transport van 5 dagen overleven. Was dit een gewaagde test! Nu op vrijdag ochtend werd alles mooi geleverd, en inderdaad alles was zeer goed verpakt: de plantjes waren separaat in plastic zakjes met enkel druppels water verpakt ! De verpakking van de filters was ook extra met plastic omhuld. De plantjes direct geïnstalleerd, en ze doen het goed ! Je ziet ze groeien bij wijze van spreken. De filters doen hun werk ook. Geen enkel min punt te vinden, ook de kostprijs van dit alles was zeer aantrekkelijk.

Goede en snelle service

Goede en snelle service Snelle levering

Afwachting

Ik heb een bestelling geplaatst en heb info opgevraagd om na te gaan waar de dichst bijzijnde winkel is in de omgeving van 4000 Rocourt/4432 Alleur/Ans/Luik. Ik wacht nog op bevestiging. Ik weet niet waar/wanneer zal geleverd worden.

Snelle en perfecte levering

Al meerdere keren besteld. Zoals vorige keren prima service, duidelijke informatie over levering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!

Super snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis... Ze komen afspraak na... super

Alles is tot hiertoe altijd al veilig verpakt geweest en alles heel en netjes aangekomen ook snelle service en goed volgbaar

Uitstekend kwaliteit en service

Mooie planten gekocht voor het aqarium Schitterend groeien goed!

Goede luchtpomp

Snel, vlot,

Uitstekende keuzes en snelle levering

Op de site zijn veel artikelen te vinden. Precies de juiste die ik nodig had. Snelle levering.

Zeer vlotte levering, netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Plantjes en achtergrond besteld, was snel binnen en de plantjes waren van goede kwaliteit en goed verpakt. Ook leuk dat sommige in mini terracotta potjes zaten! Die heb ik in mijn aquarium gedaan. Gelijk een leuke schuilplaats voor de vissen en garnaaltjes.

Voor de 1ste keer besteld, de betaling helaas niet goed door gekomen. Maar na 1 telefoontje is echt alles gelijk nagekeken en opgelost. De andere dag mijn bestelling al in huis. Hier bestel ik zeker vaker, goede service ! Top hoor mensen.

Zeer snelle En correcte servies

Bedrijvenweg 2