zeer snelle service tegen een prima prijs

product op zaterdag besteld en maandag al geleverd. en dan nog voor een prima prijs

Snelle levering, goede verpakking

Super service

De bestelde artikelen snel en zorgvuldig geleverd

Super snelle service, nette prijzen.

Spullen besteld, twee dagen later geleverd Helemaal super. De spullen waren bijzonder vriendelijk geprijsd, zeker in vergelijk met “andere” aanbieders.

Bestelling was in orde

Bestelling was makkelijk en juist geleverd, enkel iets langer moeten wachten (paar dagen), maar ze was dan ook niet dringend.

Snel bezorging. Goeie producten.

We hadden een aquarium besteld en binnen 2 dagen werd het al bezorgd. Top!

Top geleverd en snel

Besteld op vrijdag , zaterdag geleverd. Goed , beschermd ingepakt. Top

Uistekend

Snelle levering, en correct .

Lage prijzen en snelle verzending. Ook een eenvoudige manier om bestellingen te doen . Top

Goed uitleg

Snelle en correcte afwikkeling

Duidelijke website en snelle levering

Reeds een aantal producten voor mijn tankanyika aquarium besteld, uitermate tevreden hierover.

Prima winkel waar veel te krijgen is

Voor mijn kids heb ik spullen nodig boor aquarium. Veel keus en de verzending verliep ook spoedig. Spullen die niet op voorraad zijn worden ook aangegeven, wat fijn is. Aandachtspunten: 1. Alleen bij de luchtpomp superfish smart air 1 wist ik niet dat luchtsteen en slang separaat werd verkocht. Dit wellicht in de omschrijving duidelijk benoemen. Hierover gebeld. Geen passende oplossing aangeboden. Nu moet ik opnieuw kopen en bezorgkosten betalen. 2. Proberen voor een lager bedrag kosteloos te verzenden. Nu is minimum 50 euro.

Snelle bezorging en compleet

Bezorging is snel gegaan en alles compleet. Alleen verpakkingsmateriaal mag wel wat milieuvriendelijker. Nu heb ik 10kg aan plastic liggen.

Snelle levering.

Alles wat besteld is, zit erbij.

Perfecte en snelle service

Ik ben altijd tevreden over mijn bestellingen: mooi/goed verpakt, snel geleverd en altijd in orde. Bij mijn laatste bestelling was er uitzonderlijk een klein probleem, er ontbrak een onderdeel in 1 van de verpakkingen. Ik heb 1 mail gestuurd en een dag later was het onderdeel al zonder problemen bij mij thuis aangekomen. De klantenservice was nog maar eens top!

Producten prime, maar geen planten meer

De planten kwamen klein en gehavend aan. Er is 1 plant waarvan ik de hoop het at die daadwerkelijk aan gaat slaan in mijn aquarium. De verzending ging snel en was goed verpakt.

Makkelijke en overzichtelijke en uitgebreide website. Platjes goed verpakt en volgende dag al bezorgd

Correcte levering

Communicatie en timing en product voldoet aan verwachting

Het werd Snel geleverd, en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Het was makkelijk te kiezen en ik kon makkelijk bestellen. Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en het werd snel geleverd

geen informatie bijgevoegd

Snel geleverd, goed verpakt. Ben bang dat er van de 10 garnalen toch al 3 niet meer bij ons zijn. Miste erg een wat uitgebreidere informatie in de doos. Dat hoor je gewoon te doen, vind ik. Er staat alleen maar een kort brief op internet. Is niet voldoende Groet

prima verzorgd

alles prima verpakt. mooie planten

Snel en kwaliteit

Vanaf het bestellen tot aan de levering verliep alles erg goed. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Supersnel!

Héél goede ervaring, snel en compleet!

Orginele onderdelen keurig verpakt.

Een levertijd van 10 dagen is niet echt snel maar daar staat tegenover dat het wel kwaliteitsspul is. En keurig verpakt. Prima!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart