netjes en snel

Snelle levering, verpakking on iets beter.

Super en snel

Zelfs in deze tijden zijn ze nog enorm snel. Netjes besteld voor 4 uur en volgende dag in huis. Werd overal keurig mee op de hoogte gehouden. Bestel graag bij hun en dat is niet voor niks!

Gewoon super.

Super service en snelle levering. Super dus.

Snel en in goede staat

Zie titel

Snel en goede kwaliteit

Bestelling kwam snel en precies zoals verwacht

Perfecte winkel

Om 12 uur een bestelling gedaan en de dag erna om 13 uur in huis. Super snelle levering. Mvg john

Snel besteld en snel bezorgd

Gemakkelijk alles kunnen vinden en bestellen. Zeer snel bezorgd!

Bedankt voor de goede producten

Gekocht het ik Protalon 707 en Esha 2000. De eerste niet goed gelezen door mezelf dus nog niet gebruikt. De tweede al van meerdere aanbieders gekocht. Een goed breed werkzaam product met een niet hele sterke werking. heft ook zo zijn voordelen. Bij deze aanbieder nog scherp geprijsd ook! Verder een filter aangeschaft, de 902E waar ik ook zeer tevreden over ben.

Snel verzonden, netjes verpakt. Prima

Top.

Snelle levering en veel goedkoper dan andere aanbieders.

Alles keurig afgeleverd

Ik had een stromingspompje, plantjes en visvoer besteld. Alles keurig verpakt afgeleverd, het pompje doet exact waar ik het voor heb gekocht, de voeding was me bekend en de plantjes in een uitstekende conditie goed op kleur en veel mooie gezonde wortels. Na een nacht stonden ze de volgende ochtend al heel mooi gericht en kunnen nu direct beginnen met de overgang naar submers. Ik ben zeer tevreden.

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Overzichtelijke website en goede kwaliteit

Goed met de Oase collectie verkoop.

Ik heb al 3 jaar een aquarium van Oase van 1,5m En een filterunit van Oase en ben er zeer tevreden over. De slangen en bedrading gaan binnendoor, dus geen slangenmeer buiten het aquarium. Het is ook heel gemakkelijk om het filter schoon te maken zonder te morsen. Het is echt een mooie combinatie van aquarium en onderkast in houtkleur. Het is dus een topproduct.

Goede spullen, vage communicatie

Spullen zijn goed en levertijd aanvaardbaar. Lastig om tijdens het bestelproces de kosten duidelijk te krijgen en ook achteraf wordt dat niet helder gemaakt

Snelle levering, scherpe prijs

Bestelde producten zijn snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Goede prijs van de producten tov andere leveranciers.

heel goede service

heel goed verpakt top

Prima winkel

Bestelde spullen snel geleverd en goed verpakt. Prima webwinkel.

Mooie plant

Ik had een reuze Vallisneria besteld, kreeg een mooie grote plant met goede wortels. Ben er blij mee. En de levering zoals altijd snel en goed verpakt. Top!

Snel en goed

Goede prijs, snel geleverd en prettige sitw

Geleverd zoals gevraagd

erg onvriendelijk en onprofessioneel wb verzenden

Mijn ervaring met deze winkel kan je gewoon sneu noemen. Er wordt niet gecheked of adres klopt en gewoon verzendlabels aangemaakt. vervolgens krijg je een snauw dat je zelf op moet letten en geen track en trace code. Als ik dan bel krijg ik 3 keer te horen dat het onderweg is maar geen track en trace te zien is. dan nog gewoon telefoongesprek afgebroken.

Snelle service, correct product

Ge Wel DIG!

Zeer betrouwbaar en hebben een heel overzichtelijke website. Onlangs een nieuwe Filter pomp besteld voor men aquarium, deze had ik laat in de avond op een zaterdag besteld en dinsdag middag was deze in men bezit! Top, hier bestel ik in de toekomst zeker weer ;)

Alles was netjes ingepakt en snel verzonden, alleen was er iets gaan lekken waardoor de doos zeiknat aankwam. Is verder niet erg. De mosballen, bamboe stok met mos en twee plantjes die ik had besteld staan nu lekker te shinen in het aquarium en de garnalen zijn er heel blij mee ;)

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart