topwinkel

snelle servies top

Goede service en snelle levering

Goede prijs kwaliteit. Snel geleverd. Zoals steeds, heel tevreden van product. Goed verpakt.

Topservice

Enkel maar positieve woorden voor. Snelle levering. Juiste producten goede prijs.

Super bedrijf

Zeer goede service, snelle leveringen

Helemaal top!

Onder andere plantjes besteld, helaas waren een paar plantjes niet in orde.. Berichtje gedaan, bijna direct antwoord en een paar dagen later alweer nieuwe plantjes in mijn aquarium. Fijne klantenservice, heel correct. En verder qua bestellen, verzenden en ontvangen, helemaal goed, zelfs in deze tijd! Zeker nog een keer.

Snelle levering prima verpakt goed product precies zoals voorgesteld juiste prijs

Ik ben tevreden over de service en product beschrijving van aquastorexl.

Heel goed en tevreden

Snel geleverd en werkt uitstekend

Oke

Vond het erg lang duren voordat mijn bestelling er was. Ik was niet op de hoogte gebracht daarvan.

Top service en snelle levering!

Zeer goede service en kwaliteit.

Duidelijk en correct

Duidelijke comunicatie en alles correct zoals aangegeven

Tevreden maar 1 - punt.

Duidelijke website, breed assortiment, levering netjes en binnen de afgesproken tijd. Het enige - punt telefonisch slecht bereikbaar, email reageren ze binnen een paar uur.

Goede afhandeling van gsrantie

Netjes te woord gestaan en oplossing gezocht voor retour filter pomp en probleem keurig opgelost

Top ervaring!

Prima en snelle levering. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.

Mooi product

Bons prix et livraison rapide

J'ai commandé du Balantex pour l'équilibre minéral du bassin et j'ai reçu le colis 2 jours après. La marchandise était très bien emballée.

Zeer mooie planten

Geen enkele opmerking. Produkt prachtig.

Prachtig. Goede producten.prima levering.

Top Shop!

Hele fijne webwinkel! Grote voorraad en snelle levering !

Snelle en correcte levering.

Niets op aan te merken!!!

Rapidité de livraison

Bonjour, Le colis est arrivé rapidement mais la housse de l'épuisette était légèrement endommagée. Bien à vous

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn bestelling en de snelle levering (2 werkdagen), zeker een aanrader !!

Snelle levering, groot assortiment.

Nadat ik vaker bij een dierenwinkel kwam voor bepaalde artikelen kwam ik hier terrecht, jullie hebben een groter verpakkingen voor een aantrekkelijke prijs. Nadat alles besteld was was de levering snel afgeleverd aan huis. Ik kom zeker vaker terug bij deze webshop.

Snel en netjes geleverd

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Helaas was niet alles wat ik wilde hebben in de gewenste hoeveelheid op voorraad.

Geweldig winkel.

Bedrijvenweg 2