Zeer snelle levering

prefect

Super bedrijf

Goede service snel geleverd

zeer goed

snelle levering! alles in orde!

Goede prijs, top product, snelle levering

Groothandelsprijs voor deze combi deal!

Super service, snelle levering

Makkelijk te bestellen Super service Mooie producten Snel geleverd

Zeer matig

Ik had 10 meter vijverslang besteld en betaald en krijg 9.3 meter geleverd. 2 x nagemeten maar wordt niet langer. Ik vind dit onbegrijpbaar. Ga niet reclameren maar was eens en niet meer bestellen bij deze zaak. Was wel netjes verpakt en tijdig geleverd. Jammer dus anders had ik zeer tevreden geweest.

Supersnelle levering !

Supersnel geleverd voor een goede prijs.

Supersnelle levering van mijn bestelling en keurig verpakt. Alles in topconditie bij mij aangekomen. In een woord GEWELDIG.

Top goed snel en keurig

Snel en keurig bezorgd !!! Duidelijke gebruiksaanwijzing blij mee

goede koop

Als beginnend aquariumliefhebber moet je nog eea uitproberen maar online bestellen bevalt me wel.

zeer goede prijs en snelle levering top

prima bedrijf en artikelen

alleen de verzending liep wat vertraging op, helaas werd dit door de vervoerder niet gecommuniceerd.

Snelle en correcte levering

Alleen spijtig , bij 1 doos Colombo algisin 5000 was het deksel los en veel poeder los in de doos

Goed product, goede verklaring op de website

Goede uitleg op de website, duidelijk, snelle levering.

Wat een snelle service

Super! Ga zo door.

Goede en snelle levering

Prima bedrijf

Snelle bestelling en netjes op tijd thuis Klasse

snelle levering,fijne website

Prima prijs snelle levering

Overzichtelijke site. Prijs kwaliteit in orde. Producten conform afspraak geleverd.

De beste keuze!

Groot assortiment in verschillende prijsklassen. Gunstige prijzen en een snelle levering. Maakt mijn hobby des te prettiger.

snel besteld, snel bezorgd. Moet motor nog aansluiten dus over product kan ik geen review afgeven

Altijd op voorraad snel geleverd

Altijd op voorraad wat ik nodig heb voor mijn Biorb. Ook snel in huis!

Fijne winkel

Het is een fijne en goede winkel met een breed assortiment voor de vijver. Fijn!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart