Super producten

Alles wat ik koop is gewoon super. Veilig verpakt ,snel geleverd. Een tevreden klant. Dikke pluim verdienen jullie.

Mooi, gezonde plant, snel levering

Mooi

Snelle levering.

helder assortiment

bestellen duurd lang en afspraken worden niet nagekomen. echter maakt de eenvoud van de site en het ruime assortiment dit weer goed

Na 8 werkdagen zonder levering zelf contact moeten opnemen

Na mijn bestelling op de website vol enthousiasme wachtend op mijn aankoop. Ivm de weersomstandigheden kon de levering wat uitlopen en moest ik na 5 werkdagen contact opnemen als er nog steeds niks geleverd was. Na 8 werkdagen heb ik contact opgenomen met het bedrijf met de vraag hoe het ervoor staat. Mij werd verteld dat mijn bestelde product niet geleverd kon worden. Erg vervelend maar kan gebeuren. Maar erg vreemd dat er pas na mijn contact mij word verteld dat er iets niet op voorraad is. Zo hoort het niet in mijn ogen.

Fluval flex 34L

Mooi tijdig geleverd Wel spijtig van de te luide filter. Deze hebben we meteen weggegooid en nieuwe gekocht

alles prima!

tamelijk rap mijn product gevonden op de website. gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd.

Ales prima!

Ales prima

Gemakkelijk bestellen, goede producten

De bestelling via de website ging gemakkelijk en was duidelijk. Ontvangen producten voldoen aan mijn verwachting en wensen. Zeer betaalbaar. Helaas levering lang op moeten wachten. Ruim een week. Op de website was is dit ook vermeld.

Kreeg de producten binnen de aangegeven tijd, alles was goed ingepakt

Uitstekend!!!!!;;;

Heel gemakkelijk om iets te vinden en bestellen via de site! 2 dagen later had ik mijn bestelling reeds thuis!

Zeer snelle levering

Top plantjes. Zien er gezond uit. Eheim pomp zoals beschreven. Top service!

Slechte communicatie

Mijn bestelling was op Dinsdag. Ik vraag wanneer de bezorging is, antwoordt dat kunt u zien in de track en tracé, ik heb die dus niet gehad. Ik weet dus nog niks

Très rapide.

Parfait !

Besteld en snel geleverd..gemakkelijk .

Uitstekende service

Hele vlotte service en mooie producten

Gezonde aquarium plantjes

Gezonde, goed uitziende aquarium plantjes gekocht tegen een niet al te dure prijs.

snel geleverd voor goede prijs

snel geleverd voor goede prijs

De beloofde levering op de website word bij lange na niet gehaald

Buiten de bovenstaande opmerking tevreden

Goed bedrijf

Alles is keurig geleverd. Alleen jammer dat ze aan het wachten waren met het verzenden van de producten op 1 artikel dat niet op voorraad was. Hierdoor werd alles twee weken later geleverd. Tip voor de volgende keer, verzend alvast de producten die op voorraad zijn.

Ruime keuze snelle levering goed verpakt verstuurd

Ruime keuze goederen zijn goed verpakt en een snelle levering.

Perfect!

Altijd heel vlugge levering en perfect verpakt.

geweldig

Super levering en assortiment

Genoeg keuze en gevonden wat ik zocht, zoals iedere keer en razendsnel geleverd!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart