Super snel en keurig veilig verpakt

Super tevreden

Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

Bestellen ging super makkelijk. Binnen twee dagen de bestelling binnen.

goei producten en perfecte levering

het osmose toestel doet zen werk, het is duidelijk, degelijk mooi geleverd en op tijd heel tevreden mvg Bart

Snelle verzending. Gezonde planten. Eigenlijk niks op aan te merken. 1 plant was niet leverbaar, ze belde netjes op en hebben het geld binnen een dag teruggestort. Fijn bedrijf!

3x aquarium bacteriën besteld. Binnen 2 werkdagen binnen. Niets op af te dingen.

Super goed service

Ik ben zeer tevreden over de service Mijn bestelling was niet goed aangekomen, maar dit is zeer snel en goed gecorrigeerd.

Top aquariumwinkel

Ruime keuze en snelle levering

Schitterend

Vlotte levering van de gevraagde goederen en uitstekend verpakt Dank u wel

Mooie producten en snelle levering!

In één woord top!

Zeer snel en gemakkelijk.

Bestelling duurde erg lang en matige communicatie, maar uiteindelijk wel binnen

Dit is niet meer eerste bestelling, vorige keer ook besteld en toen was er niks op aan te merken. Deze keer was het redelijk wat frustratie aan mijn kant vanwege twee redenen. Ten eerste was mijn bestelling niet compleet, visvoeding niet leverbaar en pakket verzonden zonder voeding. Er zou een bericht zijn gestuurd naar mij hierover maar niks ontvangen. Echter was mij ook niks vermeld na het versturen van een bericht wanneer het pakket zou worden verzonden (omdat de verzending op zich liet wachten). Als reactie werd mij toen werd enkel vermeld dat hij zou worden verzonden en geen melding over het voer, hier kwam ik later pas achter toen ik zag dat er een deel was teruggestuurd en ik dus navraag had gedaan. Dus apart ergens voer moeten bestellen. Ten tweede de levertijd en feedback, voordat pakket werd verzonden was de vertraging vermoedelijk door bovenstaande maar dit kon dus wat communicatie echt beter. Verdere ellende voornamelijk te wijten (vermoed ik) aan bezorgpartij DHL. Vanaf verzending werd bezoring al meerdere keren uitgesteld (periode met slecht weer?) en uiteindelijk na zogenaamd bezorgd te zijn (nooit pakket gezien) ging pakket plots weer terug richting Aquastore. Erg dubieus en bij navragen bij Aquastore weinig feedback gekregen behalve dat ze contact zouden opnemen als pakket binnen was. Volgens track & trace was deze vervolgens binnen maar geen bericht, dus 2 dagen later nagevraagd, kreeg ik zelfde avond nog een track & trace van postnl. Dus geen contact opgenomen maar gewoon opnieuw verzonden. Opzich prima, maar wederom communicatie had beter gekund. Met postNL gewoon netjes dag later binnen en alles wat besteld was minus voeding zat er in. Ik kan desondanks Aquastore aanbevelen, maar dan met name vanwege prijzen en niet vanwege de communicatie. Ik ben bang dat gezien mijn ervaring dat als ik iets ergens anders voor hetzelfde bedrag kan krijgen ik nu eerder geneigd zal zijn daar te bestellen dan voor deze ervaring met de bestelling.

Goede service en super snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Bij bestelling aan huis zijn de planten altijd mooi in gepakt en zijn mooi van kwaliteit!!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Goede ervaring

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering en mooie vissen

Ze hebben hele mooie vissen en de levering was super snel en netjes verpakte vissen

Okidoki

Toffe levering Ernstig

Goede en snelle service

Goede en snelle service

mooie planten

schoon sommig wat klein snel geleverd

Goede service en snel geleverd. Kan niet beter.

De bestelling was snel behandeld en verstuurd. Had het precies op mijn verjaardag gekregen. De prijzen zijn ook goed, en producten zeker ook goede materiaal.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd zoals aangegeven bij de bestelling binnen de voorziene leveringstijd in goede staat geleverd.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart