Correcte afspraken

Correcte afspraken

Goede ervaring

Goede service, alles was netjes en goed verpakt en alles was snel geleverd

Top winkel

Top winkel

snelle levering en prima goed verpakt

Zeer degelijk en goed materiaal

De bestelling is binnen korte tijd afgeleverd. Zat prima verpakt. Er is dus geen enkele reden tot ontevredenheid

Goedkoop en snel geleverd

Goeie prijzen en snelle levering

Goed snel en accuraat geleverd

Snelle levering ,product zoals gehoopt

Snelle levering, producten zoals gehoopt

Goede kwaliteit

Mijn sluierstaartjes zijn er blij met de plantjes en ze doen het echt goed met extra voeding blijft het echt langer mooi en goed.

Even wennen....

Het was even wennen, maar erna wil je geen ander product meer! Super handig voor in de hoeken vh aquarium, of een ornament even van wat alg te ontdoen....Echt n prima product!

Dag erna al geleverd + was ook de goedkoopste.

Prima afhandeling

Helaas had eerste aquarium een beschadiging in het glas. Nieuw aquarium gekregen en oude teruggestuurd. Wel willen ze bij elk contact en bij het terugsturen het ordernummer doorgegeven krijgen.

Snelle levering en goed verpakte producten!

zoals het hoort

steeds rap geleverd,goed verpakt,gemakkelijke site

Snelle service en bij vragen snelle reactie,zending mooi verpakt.kortom een top zaak.

Top zaak

Matig

Ik had ook nog apart gemaild of ze in een garnalen bak konden omdat die niet tegen met gifvbehandelde planten kunnen.

goede en correcte verwerking van de order

alles word goed en netjes door gegeven zoals levertijd en wanneer het geleverd wordt.

Goed aanbod, langere levertijd

Groot aanbod van producten, alleen is de levering naar BE niet zo snel.

De planten werden mooi en fris geleverd mijn complimenten hiervoor.

goed en snel gelevert

hij is snel gelevert en was het zelfde en makkelijk in gebruik

Snelle nette levering

Zeer acceptabele prijzen en snelle levering. Keurig verpakt

Fijne klantenservice

Mijn bestelling werd incompleet geleverd, maar dankzij de fijne klantenservice is alles goed gekomen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de missende artikelen alsnog opgestuurd werden.

Vrij snelle levering van wat materiaal. Goed verpakt

Vlotte levering!

Good service ,quick delivery

Simple ordering process,good website and efficient delivery.Very happy

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart