Box ontvangen maar met afgebroken stukken.

De box op zicht is goed als deze is gemonteerd maar doordat er stukjes afgebroken waren van de verbindingen heb ik deze moeten verbinden met kabelbinders. Had geen zin om de box terug te sturen omdat ik hem dringend nodig had. Waarschijnlijk zijn deze beschadigingen gebeurd tijdens de transport wat meermaals gebeurd. Zou het niet beter zijn om op de verpakking te vermelden dat het breekbaar is?

Aquarium planten besteld, mooie kwaliteit. Tijdig geleverd.

Duidelijke site, mooie beginner pakketten

Zo al gewoonlijk weer top

Snelle levering. Altijd goed verpakt. Ga zo door mannen top!

Goede service en vlotte levering

Goede produkten

Prima producten en service

Ruim assortiment, goede kwaliteit en snel verzonden. Ontvangst duurde wat langer door drukte bij de koerier.

Zeer snelle service en netjes geleverd

Door de nette en snelle service blijven we klant

Correcte en snelle levering

Nu mijn 2e bestelling bij Aquastore XL en nog steeds zeer tevreden van de levering. Ook de prijs is een pak lager dan in fysieke winkels.

Goed en snel binnen en mooi ingepakt

Snelle levering, alles in orde

Snelle levering, alles in orde

Top, snelle levering

Fijn om snel aan je materiaal te komen in deze tijd dat de normale winkels dicht zijn.

Goede en snelle levering

zeer tevreden

Goede service, mooi op tijd binnen, goed verpakt. Kortom zeer tevreden.

Jammer

Voor een groot bedrag hebben wij planten afgenomen, weliswaar moeder planten. Ik vond ze erg klein en daarbij waren ze (zo leek het) in de verpakking gewoon bovenop elkaar gegooid. De planten waren allemaal flink beschadigd, geknakt en gekneusd. Wij als liefdadigheids instelling voor het redden van vissen moeten elke cent goed gebruiken, dit voelde echt als een teleurstelling en als weggegooid geld. Vriendelijke groeten Big Mamma Joe's Vissen

Zeer mooie plantjes zorgvuldig ingepakt. Bedankt!

Snelle levering en groot assortiment

perfect

zeer goede kwaliteit perfecte levering ben heel content van aquastore xl

Zeer vlugge levering naar België. Bestelling op donderdag avond gedaan en zaterdag ontvangen. Ook goede prijsen. Bedankt Aquastorexl.

Lekker makkelijk

Zeer goed snelle levering

snel en goed

snel geleverd , duidelijke site , goeie eerlijke prijs

Heel goede service !

Ben zeer tevreden met mijn bestelling bij jullie heb pakketje heel vlug gekregen alles goed ingepakt dit is waar je dan nog voor besteld de volgende keer correcte service !

Complete winkel snelle service

Snellen service Nieuws e-mails en actie s zijn altijd goed

Teleurstelling

Ik heb twee grote planten besteld van zeker 40 cm en krijg twee planten van een 5-tal cm die misschien ooit wel groot zullen worden. Dus tevreden ben ik niet met deze bestelling.

Mooie aquarium planten

Mooi pakket planten voor aquarium ontvangen. Zien er goed uiy

Heel goed!

Prima snelle service. Product netjes.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart