Makkelijke site snelle service

Goede en snelle service en een makkelijke duidelijke site

prima verzorgde zending

Was de eerste keer dat er een bestelling binnenkwam van deze firma. We waren aangenaam verrast. Goed verzorgd, netjes.

Op naar de volgende bestelling

tevereden

tevreden, goede en duidelijke service

Snel en goed

Helialux spectrum voor Lido 120 met controller al zeer voordelig besteld als set, voldoende verpakt. Potje voer erop getaped ook heel ontvangen. Lekker snel weer nieuwe verlichting boven de bak, top!

Top producten en snelle levering

Nu al een aantal keer hier besteld en elke keer weer zeer tevreden, snelle levering, goed verpakt en top producten. Mooie verse plantjes die het super doen in mijn aquarium, al met al een top zaak

De producten waren prima verpakt. Maar door de drukte. Bleek een product na 3 weken toch niet leverbaar te zijn. Op zich niet erg, maar het zou fijn zijn dat ik, tijdens de 3 weken wat meer over geïnformeerd zou worden. Ik heb er nu zelf naar moeten vragen. Het product wat ontbrak, is verder wel keurig gekrediteerd.

Snelle levering en geen problemen bij retour zending

Goede service. e-mail met vragen snel en goed beantwoord. Alle producten goed geleverd. Groot aanbod van producten. Ga hier zeker vaker bestellen.

Uitstekende kwaliteit en service

Snelle levering en goede kwaliteit producten. En niet te vergeten, een extreem ruime keuze in producten. Producten zitten goed ingepakt tijdens verzending. Levende planten worden goed beschermd tegen de kou ingepakt. Ik ben erg tevreden!

Binnen 24 uur hoge kwaliteit voor weinig geld

Binnen 24 uur na bestellen had ik de plantjes als in het aquarium gezet. Mooie plantenset gekocht voor een hele mooie prijs. Planten allemaal van goede kwaliteit zonder slakjes of dergelijke

Mooie prijzen en snelle levering

Mooie producten en snelle levering, super tevreden mee, en ik zal zeker terug komen.

Vlotte afwerking

Top winkel

Duidelijke website Snelle service Vriendelijke mensen echt super

Bestelling netjes geleverd

Losse filters voor mijn Oase Biomaster aquarium pomp besteld, netjes de volgende dag geleverd

Slecht

Bestelling is niet geleverd door beschadiging.

Al meerdere malen hier besteld en altijd erg tevreden.

Aquarium gekocht. Was goed verpakt en snel binnen. Producten zijn van goede qualiteit. Bij het bestellen was alles ineens verdwenen uit mijn winkel mand waar door ik alles opnieuw moest toevoegen. Ik had best veel dus dat was wel irritant.

Alles ok.

Goede service en goede producten.

Snelle en goede levering

Producten voldoen en zijn snel en goed geleverd

Snelle levering mooi verpakt.

Op de website staat heel goed beschreven wat elke aquarium plant nodig heeft om er een succes van te maken .

Gevraagd en gekregen.

Product besteld , ondanks corona binnen de gevraagde tijd geleverd.

PERFECT!!!

Snelle levering, prima service. Een topper.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart