Zoals altijd snelle levering

Prima ervaring mooie producten en snelle levering

Producten zoals omschreven en snelle levering.

toppers

Prima op alle fronten sevice advies en verkoop

Uitgebreid assortiment, snel geleverd en goed geprijsd.

Ze hebben een prima site, veel keuze en alles is scherpgeprijsd. Bestellingen worden snel afgehandeld en allesdevolgende dag in huis.

Snel geleverd, goed omschrijving op de website.

Kreeg het product snel binnen ondanks de drukte met de pakketdienst. Op de site kun je ook veel informatie over de producten vinden.

Snelle levering, prachtige planten

Mijn aquarium staat er weer prachtig bij! Ik heb 7 planten besteld. 2 losse, en een doosje van 5 dat door aquastoreXL was samengesteld. Ik was zeer te spreken over de supersnelle levertijd. De planten waren keurig verpakt, en zagen er erg mooi uit. Ik ben zeer tevreden, en blij met mijn keuze. Dit ga ik vaker doen!

Duidelijke website

Fijne winkel. Ook erg leuke spulletjes voor een normale prijs! De levering was echt super sneldikke aanrader

Perfect.

Pris en snelheid. In en woord prima.

Snel en netjes geleverd.

Niks op aan te merken.

Prima winkel

Goede duidelijke webshop

snelle levering en product zoals verwacht

Netjes geleverd, Product was zoals op de site.

Mooie verse aquarium planten

Mooie verse aquarium planten gekocht, Snel en netjes verpakt in huis voor een mooie prijs!

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes en snel geleverd Groot assortiment

Snel en goed geleverd

Als je vandaag besteld is het morgen in huis. Het product is zoals ze beschreven hebben.

gewoon tip top in orde

bestelling geplaatst, netjes verpakt ontvangen binnen de 2 dagen geleverd. zeker een aanrader, qua prijs, verzorging en nakoming van de bestelling. aanrader vanaf nu mijn online store voor aqua.

Vlugge verzending. Mooi assortiment.

Zeer tevreden over de producten en snelle verzending naar België. Top!

Ik had per abuis verkeerd besteld. Retour snel afgehandeld en nieuwe binnen dag geleverd

Duidelijke site, schappelijke prijzen en producten van kwaliteit

...

Altijd goede levering

Alles wat ik bestel wordt super snel en heel goed geleverd. Ruim assortiment.

Prima produkt, goede prijs, goede service

Prima produkt, goede prijs, goede service

Uitstekende service

Ruim productaanbod, interessante prijzen, snelle levering en goed verpakt.

Goede en snelle levering

Zeer correct

Alles goed

Ik had bestelt, alles netjes op tijd binnen, goede levering.

Netjes verpakt

Bedrijvenweg 2