Altijd volgens afspraak

Zeer snelle levering, wat ze beloven doen ze ook. Ben zeer tevreden over deze webshop.

mooie waterplant, goed verpakt, prima andere producten... wel bezorgkosten voor heel pakket

geweldig dat is een stofzuiger die je kan zien (toppie)

hoi ik had eerst een andere stofzuiger daar was het stofzakje snel kapot en kon de bodem niet zien maar nu wel (geweldige verbetering)

Bestel status niet duidelijk

Ik had diverse artikelen besteld. Deze waren volgens de website op voorraad. Na ruim een week nog steeds niets ontvangen, status bestelling stond op 'nog te verzenden'. Na mailcontact bleek dat 1 artikel niet op voorraad was en dat de zending verstuurd zou worden als deze weer op voorraad was. Het kan gebeuren dat een artikel toch niet op voorraad is. Maar stuur dan even een mail dat dit het geval is of geef in de status aan dat het wachten is op een levering. In dit geval had ik geen haast met de andere artikelen. Als dit wel het geval zou zijn, dan had de onverwachte langere levertijd wel tot problemen kunnen leiden. Niet te min befeel ik Aquastorexl.nl wel aan. Ruim assortiment en goede prijzen.

Goeie service en prima planten

Netjes geleverd en goed verpakt, groeit prima, erg blij mee!

snelle levering, uitstekende producten

bestelde spullen leverbaar en snel na bestelling in huis, keurig verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Alleen een ding wil ik kwijt Als mensen niet wil beoordeel niet antwoord blijft niet herhalen wand dat kan negatieve invloed hebben

moest heel lang wachten op mijn spullen

Eerst bleek de betaling niet gelukt te zijn. dus mazzel dat ik een mail stuurde anders zat ik nu nog te wachten. betaling nog een keer gedaan en alle spullen stonden op 2 dagen max levertijd. Toen heeft het nog ruim 1,5 week geduurd en na nog een mail gestuurd te hebben werd het eindelijk de volgende dag verstuurd.

Alles is heel goed

Bestelling was de volgende dag er al. Dat was heel fijn en snel. En alles was netjes ingepakt en goed afgeleverd.

Goede spullen en snel geleverd

Mooue webwinkel en een goede service. De bstelling sneller geleverd dsn ik had verwacht

Snelle levering en hele mooie plantjes

Ik wist niet wat ik kon verwachten van plantjes via de post maar ik heb niks te klagen ze zagen er super uit

Helemaal goed

Mijn producten waren zoals verwacht en op tijd. Prima dus.

goede service

goede service rappe levering

Snelle levering goede kwaliteit

Super zoals altijd!!!

Snelle levering en een eindeloze keuze!!!

Alles goed gegaan, compleet en ondanks Carona op tijd.

Prettig

Erg goed

Goede service, bestelling compleet goed verpakt. Verzenden zou sneller mogen.

Snelle levering.

Snelle service, product nog niet gebruikt.

Netjes verpakt, snel geleverd

Prima service, prima prijzen

Top bezorging

Altijd goede service gewend. Keurig verpakt en prima op tijd

Mooie korting, snelle levering & fijne producten

Erg tevreden met de kerstaanbieding

Snelle levering prima producten

Snelle levering prima producten

Supersnelle levering

Overzichtelijke website

veel keuze, goede service,snelle levering

pakketje is snel bezorgt, goed ingepakt . uitgebreide webshop.

Slechte levering

Het duurt erg lang voordat ik mijn spullen binnen krijg

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart