zeer commercieel

de heer Michel (achternaam ken ik niet) hielp ons uitstekend bij een probleem aan onze Biorb aquarium, top service!!

prima zaak

wordt snel verstuurd en goed verpakt,top zaak

Wat ik had besteld was op tijd

Wat ik had besteld zag erg prima uit

Goed en veilig verpakt

Voor de eerste keer zeer goed bevallen Als ik nog weer wat nodig weet ik jullie te vonden

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending en goede prijzen

prima online winkel

Makkelijk bestellen ,veel keuze, snelle levering, fijn om te shoppen en goeie kwaliteit produkten.

Fijne webwinkel!

Goed overzichtelijk, duidelijke omschrijving van producten en snel geleverd.

Super goed geholpen!

Producten in het gamma die ik nodig had! Eerlijke prijs.

Netjes geholpen. Snel bezorgd

Fijn geholpen

Ik had een klein probleempje met een bestelling, naar volle tevredenheid opgelost!

Correcte levering

Hier bestel ik in de toekomst nog!

Mijn eerste ervaring met aquastoreXL kort omschreven: Midden coronacrisis bestelde ik 2x 8w heaters voor mijn nanotanks. Deze bestelling werdt zeer zorgvuldig verwerkt, ingepakt en opgestuurd. Ondanks de postdiensten het verschrikkelijk druk hebben, werdt er tijdig een verzendingsbevestiging met track & trace doorgemailed. Ik kon mijn pakket tot op de voet volgen. Het pakket werdt zonder enige beschadigingen ontvangen, en de heaters werken naar behoren. In de toekomst wens ik vaker aankopen te doen bij aquastoreXL.

Snelle en goede service

Duidelijkheid en veel producten

Makkelijk bestellen, alles netjes op tijd en goed verpakt

1e keer besteld via AquastoreXL en zal in de toekomst wel vaker bestellen.

Zeer goede service

Aquastore xl Een zeer ruim mooi aanbod En goeie service

Groot assortiment en schappelijke.prijzen.

Het was voor mij eenvoudig om alle artikelen te vinden voor de water conditionering van mijn aquarium, waarbij alles. Uit voorraad geleverd kon worden en in enkele dagen geleverd kon worden.

Mijn spullen voor het aquarium besteld en snel geleverd. Goede en snelle service!

Volledig als verwacht

Zeer vlotte en correcte levering

Goede service, snelle levering ondanks de coronatijd, de bestelde artikelen van goede kwaliteit.

Snel en prcoes wat ik zocht

planten zien er goed uit

planten zien er goed uit nu afwachten of ze groeien. I.p.v. vrijdag op maandag geleverd, hopelijk hebben de planten door niet van geleden

Snelle levering en netjes

Had alles binnen twee werkdagen zat goed verpakt.

Nette levering

Nette en snelle levering

The delivery was fast. I'm a happy costumer

I ordered a spiderwood randomly without any expectation how the shape is. When it came the wood is really nice, so much better than I imagine. Now my aquarium looks prettier. Definitely will order again next time.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart