toppie! Een aanradertje!

*****

Prima en snelle levering ondanks de drukte

gewoon goed

sneller dan dat kan niet ga zo door toppers

Keurig!

Snel verzonden, keurig verpakt. Mooie plantjes voor een redelijke prijs.

Uitstekend !!!

Vertrouwd, snelle levering. Uitstekend.

Uitstekende service

Vlotte verzending en levering

Goede bundel prijs

Heb Juwel Helialux Spectrum LED 1200 60 W plus Smart Control gekocht voor een gunstige prijs. Levering binnen 3 dagen. Dus gewoon top.

Besteld en ontvangen.

Besteld en ontvangen

Zoals het altijd zou moeten zijn

Zoals de titel al zegt, heel simpel te bestellen en snel geleverd. Mijn petje af voor de snelle afhandeling.

Alles perfect in orde.

Je besteld en de dag erna is je pakje bij je thuis. Alles is correct en degelijk ingepakt. Prima in orde.

te laat geleverd

Woe 30/12 besteld, via postNL of DHL gevraagd. overgedragen naar BEpost 4/1 Nog niets ontvangen, wel al deze enquete

Snellere verzending

Product in orde, verzending mag sneller 5 dagen moeten wachten

Uitgebreid aanbod, eenvoudige site en snelle levering!

Een van de meest uitgebreide online winkels voor aquarium benodigdheden !

Viel klein beetje tegen.

Ik was een beetje teleurgesteld over de maat aanduiding. Aquarium van 25x 30,is in werkelijkheid 25x25. De lamp word meegerekend met de maat van het aquarium. Jammer dat dat niet duidelijk in de beschrijving staat. Verders netjes compleet geleverd.

De site heeft een groot aanbod en ik ben zeer te vreden. Helaas heeft het bijna een week geduurd voordat ik iets hoorde van mijn bestelling. Door goede communicatie was dit probleem snel verhopen.

Mooie planten, snelle levering

Snelle en correcte afhandeling. Mooie planten.

Sneller dan verwacht

Ik heb chemicaliën gekocht en planten. Bij de planten stond dat het een paar weken kon duren. Na vijf dagen had ik alles al in huis. Snel en overzichtelijk, uitstekend!

Top!!

Al een aantal keer aquariumspullen besteld Altijd netjes en snel geleverd. Bij vragen snel en duidelijk antwoord

Snelle levering ook in deze tijden

Snelle levering ook in deze tijden

Prima levering

Zeer netjes geleverd, in drie verschillende pakketten. Alles zeer goed beschermd. Levering binnen de gestelde verwachting zoals die bij de producten op de site vermeld stonden. Zou wel prettig zijn als je (online in je account) op de hoogte zou kunnen blijven of de verwachting mbt levering uit gaat komen.

Als altijd ged en snel

Al enkele jaren klant. De leveringen zijn steeds snel en goed verzorgd.

makkelijk en snelle levering

bestellen en zoeken naar het juiste artikel en de snelle levering

Besteld en gekregen

Wat ik heb besteld heb ik gekregen. Prima!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Top winkel

Top winkel. Goed advies en snelle levering.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart