Ontevreden

Mijn aquarium vertoonde krassen bij het open doen van de verpakking

Goede en snelle service

Contact en goede en snelle service met en van dit bedrijf is super!

Planten teleurgesteld

Mooi pakje en goed verpakt. Planten waren klein...zo klein dat ik eerst dacht dat er 1 miste...maar die was zo klein dat het niet opviel. Jammer want leek in de verste verte niet op de foto's van de site.

Prima levering

Zoals afgesproken snel geleverd. Producten waren compleet, heel en netjes ingepakt.

Geweldige service, top product, snelle levering

Geweldige service, top product, snelle levering

Snelle levering, uitstekend verpakt

Onlangs een nieuw aquarium besteld, de Juwel flex. Deze kwam snel en zeer goed verpakt aan.

Producten besteld voor mijn aquarium. Deze waren zoals verwacht, snel verzonden en prima verpakt. Zou er de volgende keer weer bestellen.

Telefonisch perfect geholpen, zeer klantvriendelijk!!!

Top !

Goede producten, snel en netjes geleverd.

Mijn bestelling netjes op tijd ontvangen. Duidelijke communicatie

TOP

TOP

Snel en keurig verstuurd

Snel en keurig verstuurd

Veel keus, snelle levering. Voldoet zeker aan de verwachting.

Snelle levering !top

duidelijke en vriendelijke website

Goede website en goede en snelle levering.

duidelijke website en snelle levering

producten altijd op tijd en goed verpakt, aan te bevelen

Excellent!

Goederen zoals aangekondigd in de webwinkel. Scherpe prijs, goed verpakt en snel geleverd!

Ok

Ok

Snellel levering

Prima verpakt en snelle levering!

Great.

The website was very easy to navigate and had all the needed information on each product. Everything ordered was recieved very fast and all the products were as expected. I specially love the plants which have been doing great in the aquarium.

Snelle levering goed verpakt

Mijn ervaring is goed. De producten voldoen aan de beschrijving. En de levering is snel en goed verpakt. Bedankt

??????

Ik kan nog niks invullen, nog niks ontvangen!

alls ok

très rapide

Vlot en veilig

Leuke ervaring hier te bestellen. Plantjes mooi verpakt geen breuken of deuken. Prima werk

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart