Goede producten en snel in huis

Fijne en overzichtelijke webwinkel met groot assortiment producten van verschillende merken. In de afgelopen (corona) periode heb ik eea qua hardware aangeschaft zoals de JBL protemp 500 die ondanks de drukte bij de Postnl, toch snel bezorgd werd. Een dag later hield mijn Fluval FX6 op met werken en ben ik op zoek gegaan naar een vervangende pomp. Na enig onderzoek over gebruikerservaringen/ gemak van de Eheim professionel 3 1200XL (ook wel Eheim 2080 genoemd) Deze filterpomp werd ook ook aangeboden bij AquastoreXL en derhalve deze ook hier besteld vanwege de eerdere goede ervaringen. Er was één winkel waar het filter 40euro goedkoper aangeboden werd dan marktconform, maar voor mij is de betrouwbaarheid en de ervaring met een webwinkel als AquastoreXL meer waard dan 40 euro. Producten worden snel verzonden en in goede verpakking verzonden. Prima shop, die ik zeker aanbeveel.

Snelle service, goede website en snelle levering!

Snelle service, goede website en snelle levering!

Goed verpakt, snel geleverd en duidelijke website waarin je snel je benodigde producten voor het aquarium kan terug zoeken.

Supersnel

Gewoon bestellen, betalen en snelle levering. Aanrader voor iedereen toppie .

Gewoon goed!

Alles keurig snel binnen! Goed contact! En de kwaliteit van de producten is gewoon goed! Als ik wat nodig heb voor mijn aquarium is dit de eerste webshop waar ik aan denk!

supersnelle levering in deze moeilijke tijden & topsite!

Opnieuw producten besteld waarbij er toch een fraaie prijs wordt gevraagd! Ik bestel zeker opnieuw en raadt mensen aan om aquastoreXL te raadplegen omdat je bestelling in snel tempo wordt geleverd! proficiat aan het ganse team

Had de bestelling snel binnen. Netjes verpakt. Kom zeker weer. Bedankt.

Super snelle bezorging

Geweldig en goed product

Helemaal toppie

Wat ik bestel is altijd goed verzorgt en ziet er goed uit. Ondanks de reis die het af moet leggen is het altijd netjes.

Goed verpakt en snelle levering

Mijn pakketje werd zeer vlot geleverd en zat goed verpakt. Het enige nadeel zijn de hoge verzendkosten.

goede prijs

Snelle levering en service

Alles is goed afgewikkeld! Ook vragen zijn snel beantwoord!

Vlotte levering en alles klopt altijd

Slechte ervaring beloven te bezorgen en doen het niet

Aangegeven spullen te laten bezorgen, wijzigen ze de bestelling zelf omdat het te zwaar zou zijn. Onzin is want eerder elders zelfde product besteld en laten bezorgen. Slechte service

Super goed verpakt! Snel geleverd ondanks de drukte. En de vissen zijn ook mega blij

Een hele snelle service

Vandaag besteld morgen thuis echt een aanrader

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede service. Top material

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke website ,snelle bezorging

Helialux +smartcontrol besteld goede aanbieding snel bezorgd,heel goed verpakt

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering ondanks de corona

Vertrouwd en snel

Snelle levering en zeer fijn geholpen

Alles te vinden voor mijn vissen

Snelle bezorging, klantvriendelijk en duidelijk

Snelle levering en top producten

Een tijd lang getwijfeld om een compleet plantenpakket te bestellen uit angst dat deze niet mooi zouden zijn. Maar niets is minder waar. Alles was zorgvuldig ingepakt en de planten doen het prima in het aquarium. Zeer tevreden

Super snelle levering volgende dag al aan huis geleverd. Product is super , zorgt voor een mooie stroming in de bak. Niet te hard, niet de zacht en een goede flow! Bedankt in bestel zeker nog bij jullie. Mvg dieter

Goede ervaring

Gemakkelijk te bestellen en goed verpakt en snel ver zonden!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart