Lekker snel

Plantjes besteld perfekt ingepakt snel verzonden en geleverd

Optijd geleverd en top producten

Tevreden

Supersnel altijd netjes verpakt. Aanrader

Prijs en levertijd uitstekend

Alles goed ingepakt en op tijd geleverd, ondanks Corona. Netjes van te voren geïnformeerd dat het wat langer kon duren maar dat bleek niet nodig

Snelle en nette service

Makkelijk kunnen bestellen op de website en snel geleverd

Vlotte levering

Bestelling prima op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Ik had wat planten voor in mijn aquarium besteld en vond dit toch wat spannend of dit goed aan zou komen. Plantjes zijn netjes verpakt en groeien goed in het aquarium.

Bestelling goed en snel

Goede service!

Producten zoals beschreven, netjes verpakt en snelle levering!

Tevreden over het product

Tevreden over het aangekochte plantje. Was ook netjes verpakt alleen waa pakje bij bezorger in de bus behoorlijk geplet gelukkig heeft plantje dit goed overleefd

Top winkel.

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Alles netjes verpakt.

Minder enthousiast over de Salvina drijfplantjes

Ik heb twee potjes besteld en één daarvan was nagenoeg helemaal bruin! De rest van de bestelling was prima in orde en snel geleverd.

Twee keer besteld, twee keer veel te laat geleverd

Twee keer besteld, twee keer veel te laat geleverd. Ook zonder pardon meer dan een maand later pas aangekomen.

Snelle levering, alles goed verpakt. Alles is dus perfect in orde

Zeer vlotte bediening

besteld, vlot geleverd.

snelle en goede levering

goede spullen de woensdag besteld donderdag in huis zelfs in deze drukte zeker een aanrader bij deze zaak

top!

prima informatie, en zeer goed werkende producten!

jammer ik wacht nog altijd achter mijn pakket

Goede ervaringen

Goede service bestellingen altijd op tijd

Snelle levering en duidelijk uitleg op de site.

Helemaal top

Super snelle levering en prima verpakt!

Gewoon keurig zoals het hoort !

Bestelling en pakketje op tijd gekregen. Helaas zat er 1 deel niet bij. Gelijk gemaild en snel netjes antwoord terug dat het pakketje in 2 delen werd geleverd. Goede en betrouwbare zaak waar je zondermeer kunt kopen !

Snel en goed behandeld.

Makkelijk om te bestellen.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart