super vlotte levering.

prima prijs/kwaliteit verhouding.zeer snelle levering

Snel en netjes verpakt

Spullen kwamen snel en waren netjes verpakt!

Makkelijk en goedkoop

Grote diversiteit aan aquarium artikelen en goede prijs.

Groot assortiment en snelle levering

Altijd snel geleverd en een grote keuze op de site

Alles zoals het hoort.

Spullen besteld, netjes verpakt op de afgesproken datum bezorgd. Niks op aan te merken.

Bestel regelmatig plantjes of andere benodigdheden en alles komt netjes verpakt en snel thuis.

ORD145373

I am not really satisfied as I ordered 2 black lava rocks, one is nice another is peeling of and show red... Regarding to the plants I have ordered 5cm pot with 2 Amaxon sword/echinodorus bleherei-received 2 nice plants. Tough the 3rd plant I ordered echinodorus amazononicus I have not received, I got total 3 echinodorus bleheri....

supersnelle zending

heel goed

Snel geleverd!

Levering was sneller dan verwacht. Top bedrijf!

Prima service, snelle levering

Heldere website, prima service, snelle levering.

Weet nog niet of het medicijn werkt aangezien de temperatuur nog niet goed is om het te gebruiken

Te gekke winkel, die alles heeft en snel verstuurd!

Te gekke winkel, hebben alles, sturen snel en zijn goedkoop!

Volledige voeding

De perfecte voeding voor mijn planten, Makkelijk doseerbaar en geen invloed op mijn water (troebelig)

Perfect!

Alles goed en snel geleverd, ondanks de feestdagen en corona. Bedankt nog!

geweldig

supersnel geleverd ,,,en net als altijd :bestelling prima en levering prima.

Snelle verzending, prima product.

Accessoires voor mijn Biorb besteld, snel in huis en mijn Biorb kan er voorlopig weer tegenaan.

Helemaal top

24e besteld, 28e binnen snelle levering. Prijs/kwaliteit goed. Internet/winkel duidelijk, service goed. Aquastore denkt graag mee. Inmiddels volgende bestelling geplaatst en kijk er met plezier naar uit.

Concurrerende prijzen en snelle levering!

Duidelijke website en uitgebreid assortiment

Ik heb op de website gezocht naar inrichting en een meubel voor mijn aquarium. Fijn dat alles in categorieën is ingericht, maakt het overzichtelijk.

Altijd goed geregeld, veel keuze en goede prijzen.

Altijd top!

Goede aflever service

Top winkel

Netjes alles snel bezorgt.

Producten zoals beschreven netjes ingepakt, en snelle levering.

Makkelijk online besteld, snelle levering (4 dagen, met weekend) en kwalitatief goed product.

Toppers

Alles was snel geregeld ga zo door !

perfecte afhandeling

top