Eerlijk

Heb hier een een hele mooie aanbieding gevonden. En zijn deze ook eerlijk na gekomen. We gaan zeker hier vaker terug komen

en alle drukte voor kerst toch snel geleverd. chapou

Iets besteld maar was anders dan op foto

Ik had een scanner gekocht voor het aquarium water te testen. Ze hadden een aanbieding. Waarbij de scanner en 2 verpakking op de foto te zien waren. Eenmaal thuis kreeg ik alleen de scanner en maar 1 verpakking. Als ik dit wist had ik hem beter ergens anders kunnen bestellen, waar ik decoratie aan het bestellen was voor kerst. Daar hadden ze namelijk ook de scanners en kosten daar net zo veel. Maar omdat ik op de foto 2 navulling zag staat ging ik er van uit dat ik er 2 kreeg.... helaas werd er door de klantenservice niet echt vriendelijk op gereageerd. Dus nee ik raad het niet aan en zal ook niet echt meer eerder bestellen als het zo moet.

Snel en voldoende informatie over de levering

Snel en voldoende informatie over de levering

Prima verpakt en goed spul

Goede kwaliteit

Netjes aangeleverd en verpakt. Goeie kwaliteit planten. Zeker een aanrader ik ga zoiezo voortaan hier mijn planten bestellen

Nieuwe led verlichting besteld voor mijn juwel 240 aquarium. Snel geleverd en zeer makkelijk te installeren.

Mijn zeeaquarium led was stuk gegaan en had snel vervanging nodig met kerst voor de boeg. 1600 besteld en volgende dag in huis. Ik had niet verwacht dat dat nog zou lukken.

Uitstekende service en goede prijzen.

Alles goed verpakt en een snelle levering. Duidelijke website!

Snelle en correcte levering.

Ondanks de drukte bij de post, een snelle en prima levering!

Alles mooi op tijd geleverd!

Alles mooi ingepakt in één stevige doos.

Snel geleverd iets langzamer als gebruikelijk dit door de enorme drukte bij de transporteur.. Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Zeer netjes verpakt

Goede ervaringen en zeer netjes verpakt en goed beschermd

snel geleverde artikelen die ik nodig had

Mijn producten zijn goed bevallen..... zeker in de toekomst een herhalingsaankoop

Betrouwbare internet winkel, goede afwikkeling

Ben zelf al jaren klant en als er een probleem is wordt deze netjes opgelost. Zeer tevreden !!!

Snelle levering mooi op tijd binnen voor de kerst

Snel geleverd binnen 1 werkdag en vaak wel democratische prijzen op sommige producten. Positief is ook het feit dat ze veel merken hebben van diverse producten.

Gewoon goed gegaan

Opnieuw: gewoon goed

In één woord : Geweldig!

Mooie en goede bestuurbare verlichting

Heel erg mooie verlichting en mijn man vindt het fijn te regelen via de laptop de besturing regelen Juwel HELIALUX SPECTRUM LED 1200 60 W Juwel HELIALUX SMART CONTROL

Niet zo goed!!

Betalen online liep vast. Slechte communicatie (duurt lang voor je reactie krijgt) Uiteindelijk artikel niet op voorraad waardoor ik langer moest wachten en het alsnog niet geleverd was.

Top ervaring,snelle levering,ondanks de feestdagen

Snel ontvangen waar ik besteld had. Info van producten op site voldoende.

Snelle en goede service

Producten zijn goed en worden snel goed verpakt geleverd. Uitstekend!!

snelle bezorging,goede prijs

duidelijke website