Producten op tijd geleverd

In de laatste dagen van het jaar alles op tijd uit leveren is echt bijzonder! Ga zo door! Heldere en duidelijke website

Goede aanschaf

Zeer snelle levering van een, gezien de prijs, kwalitatief goed product.

Zoals een webshop hoort te zijn, snel, overzichtelijk en betrouwbaar

Snel, overzichtelijk en betrouwbaar. Waren alle webshops maar zo!

Supersnelle levering, ondanks de kerstdrukte

Prima en eerlijk advies. Goede starterset gratis bij het aquarium. En snelle levering vlak voor kerst.

Goede service en bezorging

Goed verpakt en kwaliteit

snelle, goede service, ruime keus

Tot nu toe zeer tevreden met mijn aankopen via Aquastore XL. Vlot, adequaat, niet duur en veel keus. Hier is een tevreden klant

Super snel verzonden, netjes verpakt!

Zeer snelle levering. Alles prima verlopen

Altijd op tijd en netjes geleverd.

Snelle en goede levering van mijn bestelde producten.

Topsevice en snelle levering

Goede en duidelijke website, bestelling geplaatst en de volgende dag werd het verstuurd. Pakket was perfect ingepakt. Top

Ik ben tevreden over aquastore snelle levering en ik werd goed geïnformeerd over de gang van zaken een aanrader.

Heel goede levering

Paar keer iets bestel online om dat ik in België woon en tot super tevreden over, de winkel is waarschijnlijk ook wel de moeite om een kijkje te nemen, maar daar kan ik niet naar toe jammer

makkelijke bestelsite en snelle bezorging

via marktplaats terechtgekomen op de site die duidelijk is met een service die laat weten of iets weer te leveren is,snelle levering ondanks black friday ellende bij paketdiensten

Zeer goede kwaliteit

Snelle verzending, goede producten.

Goede en snelle verzending. De spullen waren goed verpakt. Verder duidelijke website met kwaliteit spullen.

De planten konden beter beschermd zijn.

Heb 4 planten besteld met nog andere producten. Toen dit geleverd werd zagen we dat de andere producten op de planten lagen. De planten waren in minder goede staat dan de vorige bestelling dat ik al bij hen gedaan had. Dit is miss een tip voor hen producten en planten apart houden. Voor de rest is alles goed verlopen, ondanks men planten blijf ik bij hen bestellen. Ze hebben veel producten en de prijzen zijn goed.

Top levering en producten

Super snel geleverd door AquastoreXL. Ze hebben een groot assortiment en dus veel keuze. Bestel er al mijn aquarium benodigdheden.

Filters besteld en snel geleverd

redelijk goed geholpen wel vertraging door kerst drukte

Graag iets meer aandacht voor de klant . Mijn reactie werd even over het hoofd gezien , maar is wel goed gekomen.

Goede prijs

Goede prijs en snelle levering

top spul. Goede snelle service.

Betalen voor retourneren

Ik vind dat, wanneer 1 product van de hele bestelling geretourneerd moet worden omdat het niet bevalt, ook de retourkosten moeten worden vergoed. Dat er verzendkosten worden gevraagd begrijp ik. Maar ik vind dat retourkosten gratis moeten zijn. Echter was de levering snel met DHL. Ondanks de kerst en corona periode

Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling

Planten zagen er tip top uit, goed verpakt en sommige waren echt enorm groot! Thanks :)

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart