goede service

Levering op tijd en een goede service, ik kom graag terug met de online bestellingen.

goed afgeleverd

mijn levering is goed afgeleverd door BPost maar over het product heb ik mijn bevragingen.... Ik bestelde twee dozen catappaXL bladeren van het merk JBL deze dozen zijn al niet vast of ingepakt, alsook de bladeren zelf, zijn NIET ingepakt in plastiek? Men kan zo de bladeren gebruiken, uit 'een' aquarium uitnemen terug drogen en dan opnieuw verkopen.... Hier ben ik toch wat wantrouwig over, en ga ik JBL eens contacteren hoe zij die bladeren verpakken en of verkopen? Sorry voor het wantrouwen.... GV

goed advies en post perfect opgestuurd

klantenservice gaf goed advies en was netjes opgestuurd

Alles prima en snelle levering!

Alles prima en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen

Goede prijs en snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

netjes waar voor je geld

alleen jammer dat de bestelling in 2 keer moest komen

?????

Verkeerde bestelling

Ruime keuze en snelle levering

Als één van de weinige specifieke producten in het assortiment. Snelle levering, ondanks de corona toestand. Top!

Top. Perfecte levering van bestelling

Top. Perfecte levering van bestelling

Zeer tevreden, snelle levering en de aquarium plantjes waren zeer goed verpakt.

Top service voor een eerlijke prijs!

Een JMB led balk voor mijn aquarium besteld op internet, ter vervanging van een oude. De aansluiting bleek inmiddels anders te zijn. Na de melding ontving ik de volgende dag een verloopsnoertje gratis van AquastoreXL. Dat vindt ik een prima service.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Ook tijdens drukke feestdagen. Netjes geïnformeerd over status bestelling.

Super tevreden alles goed en snel ontvangen

Producten zoals beschreven snelle levering en goed verpakt, ondertussen al aan mijn 4de bestelling en dus een tevreden klant. Mvg Kurt

Prima winkel en snelle levering.

Ondanks de kerst drukte toch mijn bestelling gekregen van aquastore xl binnen 24 uur. Werd ook niet met PostNL vertuurd.:)

Overzichtelijke webshop

Duidelijke webshop met veel combi deals, zeer snelle levertijd. Vanaf nu mijn webshop voor mijn aquarium.

Mooi materiaal

Redelijk vlug geleverd voor deze periode

Perfect geregeld

Ik heb online mn bestelling gedaan en betaald. En dan kan je het aan de deur ophalen geheel volgens de covid maatregelen. Ondanks dat ik een verkeerde adapter bij mn led lamp had werd dat heel snel opgelost. Petje af, perfect geregeld. Ik zal zeker nogmaals hier bestellen.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle levering.

Het is een kerstcadeau voor mijn schoonzoon die vroeg er om. Dus kan er verder weinig over zeggen.

Vlotte Levering

Alles uitstekend verzorgd Zal anderen adviseren te bestellen bij AQUASTOREXL

Zeer snel geleverd

Super service

Goede producten maar te laat

Ik had op korte termijn medicijnen nodig voor mijn discusvis. Helaas bleek dat er een artikel bij de bestelling te zitten dat niet voorradig was en derhalve zijn alle producten later verstuurd (1 week). Tussentijds wel geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar die konden me alleen afschepen met een statement dat het conform afspraak was. Al heb ik alles in goede orde ontvangen, kwamen de medicijnen veel te laat en is deze mooie en kostbare vis in de tussentijd overleden.

Prima geregeld.

Pakket prima verzorgd en op afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt tegen stoten en evt breken van de lampen.

Goede snelle levering

Snelle levering, goede producten