Complexe retourregelgeving

Ik heb vandaag mijn pakje geretourneerd. Ik hoop dat de juiste procedure heb gevolgd. Ttz ORD nr ingevuld in doos gestoken en 17€ verzendkosten betaald. Ergens in de procedure stond dat ik moest wachten op jullie reactie...? Ook heb ik een mail gestuurd waarom ik het teruggestuurd. Volgens jullie moet je omschrijven via mail waarom....?

Top top

Prima geleverd zoals beschreven

Ik ga hier zeker weer bestellen om mijn aquarium te upgraden

Communicatie kan beter

Ik heb 6 dagen na mijn bestelling een mail gedaan om wat meer informatie te krijgen aangezien ik nog niks gehoord had. Na die mail kreeg ik te horen dat wat ik besteld had nieteens op voorraad was en ook niet meer op voorraad kwam. Ik vind dit nogal een slechte zaak, aangezien het niet iets voor een paar euro was, en ik er op eigen kracht achter had moeten komen dat dit product dus nieteens zou komen. Uiteindelijk heb ik een alternatief product gekregen dat dan wel weer de volgende dag binnen was. Daar ben ik dan wel weer tevreden over. Maar het had niet zo gehoeven helaas.

Herzending vanwege foutieve postcode

Goed, contact en antwoorden via tickets en mail. Antwoord goed en snel. Minder goed, zending ging retour vanwege foutieve postcode (mijn fout). Echter pakket werd vervolgens wederom aangeboden met de foutieve postcode.

Super service

Super service

Zeer snelle levering en alles zeergoed verpakt top.

Ga zeker nog bestellen

Alles was zeer correct en snelle levering

Nogsteeds niet binnen

Mijn bestelling is nogsteets niet binnen

Momenteel zeer tevreden

Heb terug besteld,dus ik kijk er naar uit.

Onder de huidige omstandigheden 2 dagen te laat maar nemen we er nu met plezier mee

Volgens de website zou de levering op maandag gebeuren en is uiteindelijk woensdag aangekomen maar onder huidige omstandiqgheden is het heel goed verpakt netjes aangekomen en matrial werkt perfect

zeer snelle levering!

Maandagavond de bestelling geplaatst, en woensdag geleverd, SUPER

prima spullen en vlot geleverd

waar voor zijn geld

prachtige site planten uitstekend kwaliteit

bestelling plaatsen zeer goed levering en verpakiing ok

Geweldige service

Mijn bestelling werd heel snel geleverd.

Zeer fijne ervaring

Een co2 diffuser gekocht. Erg goede kwaliteit. Levering duurde wel lang door blackfriday.

Altijd snelle reactie en levering

Aquastore heeft bijna altijd alles waar ik naar op zoek ben. Zij helpen snel en deskundig.

Goede en snelle levering

Artikel werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Snelle service met mooie prijzen en snelle levering

Duidelijke website met uitgebreid gamma aan mooie prijzen.

Topservice

Was mijn eerste keer dat ik bij Aquastorexl bestelde, maar zal zeker niet de laatste keer zijn!

Mooie winkel

Heel goede online handelaar.

zeer gemakkelijke website alles is overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen.

Goed producten snelle levering En een lage prijs

Ruim assortiment met snelle levering

Fijne overzichtelijke en complete webwinkel, al vaak dingen besteld. Altijd erg tevreden en snel geleverd. Waarom dan geen 5 sterren, heb er één keer plantjes besteld die toch redelijk wat slakjes bevatte helaas.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart