Netjes

Alles snel geleverd

Top site

Mooie overzichtelijke site met veel spullen en snelle levering.

Snel en goed

Prima prijs en snel geleverd

De waterfall foam doet zijn werk goed ben erg tevreden

Redelijk

De site is top en de betaalmogelijkheden ook. Ruime keuze, en goeie info. Alleen DHL is echt een slechte bezorger, ik wacht al 1 week op mijn pakketje, en ik moet nu nog 2 dagen wachten.

Bestellingen zij altijd compleet en netjes verpakte

Uitstekend produkt.

Goede omschrijving van het produkt. En voor een aantrekkelijke prijs.

Correct geleverd Prima prijs

Topper

Super voor je Aquascape Hobby.

Belachelijk grote doos

Heb 2 rubber ringetjes besteld. Deze hadden met 500 stuks nog door de brievenbus gepast. Echter werd de bestelling in een grote doos verzonden waar wel 10.000 ringetjes in gepast hadden. Onnodig dure verzendkosten daardoor een veel minder duurzaam dan een envelop. Begrijp dit niet zo goed. Tevens een week gewacht op de bestelling, is pas vrij laat verzonden.

Prima service, snelle levering

Overzichtelijke site Snelle levering

Ik ben heel tevreden met het product van aquastorexl.nl snelle levering en goede prijs.ik blijf zeker klant

Top store

Goed price, goed quality product, fast delivery

Top levering

Kwaliteit prijsverhouding is zeer goed

Alles ok

Alles ok

een aanrader

Prima webshop

Geen op of aanmerkingen

Goed geregeld en helder.

deze keer niet zo goed

bestelde plantjes in slechte conditie aangekomen , te koud gestaan in het vervoer? over de overige bestelling zeer tevreden

Alle aquarium spullen snel geleverd!

Alle aquarium benodigdheden voor een nette prijs te koop, en over het algemeen volgende dag bezorgd.

snelle levering en goede producten

Top kwaliteit voor een goeie prijs

Via de telefoon super te woord gestaan door 1 van jullie medewerkers na goeie info de externe pomp besteld en binnen 2 dagen was die binnen top service.

perfect

Alleen maar goede ervaringen . Snelle en duidelijke communicatie.

Snelle levering en fantastisch verpakt zodat beschadigingen niet voor kunnen komen. Daarnaast verpakt op milieuvriendelijke wijze. Klasse. Producten zijn ook prima.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart