correct bestelling afgehandeld

OK

Uitstekend bedrijf.

Ik had wat producten besteld. Bij levering was er iets niet goed gegaan. Dit hebben ze perfect opgelost na contact met ze. Alle lof daarvoor!

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen dus prima geregeld. Luchtseentje wat ik had besteld was een andere vorm dan dat ik had gekozen maar vond het niet belangrijk genoeg om er melding van te maken.

Kwaliteit en betaalbaar

De plantjes zijn van goede kwaliteit. Ook een groot assortiment aan aquariumproducten.

Snelle verzending, goede verpakking.

Goede producten en snelle verzending.

Snelle geleverd en goed verpakt.

Goed geholpen

Wij hadden slechts een onderdeel van een filterpomp nodig. De medewerkers keken net ons mee en gaven aan waar we het betreffende onderdeel konden vinden. We hoefden enkel het onderdeel te bestellen in plaats van een volledig filter. Dat scheelde nogal wat, super!

Snelle levering.

Goed .

Goed en optijd best tevreden,voor een volgende keer.

Goede en snelle levering

Ik was blij verrast om te zien dat mijn pakket een dag eerder kwam. Het was goed verpakt, ook geen onnodig grote doos zoals sommige andere bedrijven doen. Tevreden over.

late levering

Ik baal een beetje omdat toen ik bestelde er stond dat de levertijd 1 a 2 dagen was. Uiteindelijk werd het 4 dagen. Ik moest medicijnen hebben voor witte stip. Dit was echt te laat. Sowieso 1 vis heeft het al niet gered. Ik hoop dat de rest weer geneest. Pas als ik heb besteld dan krijg ik een mail waarin staat dat het zo druk is qua online bestellen en dat het best wat langer kan duren. In het geval van medicijnen vind ik dat niet ok

Geen probleem

Goede en snelle levering

Levering was goed en compleet

Alles verliep naar wens.

Zeer snel en netjes verzorgd

Helemaal top!

super

snelle verzending en netjes verpakt.

super

super service

Goede en snelle levering en goed verpakt

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de planten

Ondanks de drukte snel geleverd. Prima verpakt.

Prima en snel geleverd

Zeer tevreden.

Uitstekend.

Goeie service en bestelling mooi verpakt, ga er zeker nog kopen ook ist uit nederland en ben ik afkomstig België

Super webshop!

Goede prijs en altijd nette, snelle en correcte levering

prima. snelle levering en goed product

IK heb wel vaker producten besteld en altijd prima bevallen.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart