Prima shop

Snel besteld, snel verzonden en snel geleverd.

Goed en snel gehandeld voor de juiste prijs

Heb alles snel gekregen voor niet teveel geld. Al met al top !!

Snelle en vlotte afwerking van de bestelling

De vorige levering was verloren gegaan door de koeriersdienst Is wel vlot opgelost door aquastore door het opnieuw op te sturen Maar deze bestelling is heel vlot verlopen Dank

Goede service en een onverwachte snelle levering

Op de website stond dat de levering wat langer zou kunnen duren vanwege de drukte. Onverwacht had ik mijn bestelling vrij snel gekregen. Ik ben er heel erg blij mee

Ik had een bestelling gedaan voor aquarium planten. De bestelling was super snel geleverd en de producten waren in prima conditie zeker voor herhaling watbaar.

heel tevreden over snelheid van bezorgen, informatie en inhoud

heel tevreden

Goede service en geweldige levering. Planten groeien nu al goed.

Net wat ik nodig had, weer snel geleverd.

info op website klopte niet

Heb onlangs aquarium model 30 LED CF40 besteld, prijs 69,00.. speciaal in deksel de mogelijkheid voor een voederautomaat. een aquarium werd keurig geleverd. Echter ik ontving een zonder de voedselautomaat mogelijkheid (klepje) , prijs 64,00. Jammer. na mailcontact werd gemeld dat de info op hun website niet juist was en dat ik het aquarium kon terugsturen. toen gevraagd waarin het prijsverschil zat... geen reactie meer. Slordig...zo ga je niet met klanten om. Advies : geloof hun website niet.

Goed webwinkel

Spoed bezorgd, goede kwaliteit.

Goede site, veel artikelen te koop. Goede omschrijving van de produkten.

Apeltje/ eitje

Aanklikken nieuwe filters betalen en de andere dag. Ring!!! uw pakje.

Goed en snel geleverd, product zoals gewenst

gewoonweg goed

Scherpe prijs en goede service.

Een uitstekende winkel

Alles keurig ingepakt, op tijd aangekomen en de goedkoopste. Wat wil je nog meer. Goed bezig :-)

Zeer snelle levering en mooie materialen

tot nu toe heel goed

plantjes bij de vissen gedaan ,staan er nu mooi bij .

Top!! Helemaal top!

Duurde echt maar 2 a 3 dagen voor ik t in huis had. En via DHL bezorgd dus top!

Een slecht product ontvangen

Ik heb bij deze bestelling een zeer slecht product ontvangen. Ik had nl. voedingsbodem JBL AQUABASIS PLUS 5l voor mijn aquarium besteld. Deze voedingsbodem heb ik volgens gebruiksaanwijziging op de verpakking in mijn aquarium gedaan, en als je nu zet hoe mijn aquarium eruit , daar durf ik geen vis in te laten zwemmen. ps. De andere mee bestelde producten zoals filters zijn uitstkende producten

Goede producten snel geleverd

Goede prijs kwaliteit, heb al meerdere bestellingen gedaan, goed verpakt en snelle levering.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Gewoon top

Bestelling netjes op tijd ontvangen. Alles zat goed verpakt en al het bestelde zat netjes in de doos.

Grote doos en goed verpakt!

Veel spulletjes gekocht voor het nieuwe aquarium voor een lage prijs. Erg tevreden mee!

Goede service snelle levering

Zeer goed verpakt