Gewoon uitstekend, alles in één keer binnen en snel bezorgd.

Goede service .

Service en levering heel goed en producten netjes en beschermd verpakt , een aanrader om te bestellen.

Dikke prima!

Een aquarium besteld. Keurig optijd geleverd, mooi stevig verpakt. Kortom: toppie!

Correcte levering

Geenklacht en

Ik ben super blij hoe alles geleverd is en zeker de plantjes

Ik kan alleen zeggen goed

Is goed

Mijn belangrijkste ervaring is dat ik te lang moest wachten op mijn bestelling. Heb na een week eerst een mailtje moeten sturen toen was de bestelling snel binnen.

oplichting

Ik heb 2 ltr oxidator-vloeistof van 19,9 %bij jullie besteld en betaald en wordt afgescheept met een goedkopere 12% oxidator-vloeistof heb thuis een 5 ltr kan van 12% koste net ietsje meer , dan jullie 2 liter 12% (in plaats van 19,9%) !! voel me opgelicht, en nee heb geen zin in terugsturen , veelste veel gedoe ! bestel het voortaan ergens anders

Levering allesbehalve

Zijn nu week verder en nog steeds geen artikelen , Levering zoals vermeld word niet nagekomen . Word aanbevolen indien ze de levering kunnen nakomen .

Levertijd niet zoals aangegeven op website

Spullen goed ontvangen, maar jammer genoeg klopt de aangegeven levertijd niet. In plaats van 1 à 2 dagen duurde het een week vooraleer het pakketje geleverd werd.

Prima Had iets vloter verzonden mogen worden. Maar ben er blij mee hoor

Een goede service en klantvriendelijk

Service goed snelle levering

Redelijk snelle bezorging. Goede spullen

Kwalitatief goede spullen en zorgzaam verpakt

Prima prijs /kwaliteit,

Prima prijs voor kwalitatieve producten.

totaal ok over de ganse lijn xx

alles oke

Heel tevreden

Het was de 2de maal dat ik bestelde, zeer tevreden. De aquariumplanten zijn goed verpakt.

Goede afspraak top

Zeer te vrede, trouwens klant zal ik zeker blijven!!!

Geweldig mooie aquariumplanten mogen ontvangen!

2e keer dat ik heb besteld en wederom niet teleurgesteld. Top...tot de volgende bestelling.

Vlot en schoon

kom zeker nog eens terug

Topkwaliteit !

Dit aqarium bakje is echt een streling voor het oog , en niet alleen dat. Ze denken aan de veiligheid van de garnalen met de hoekfilter en de beveiliging erop zodat baby garnalen er niet tussen geraken Ik vind de dennerle aqariums super ! Levering was ook top zeker een aanrader

super

snellebehandeling

Snel geholpen door het personeel. De vissen zitten weer heerlijk warm.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart