Was wel in orde

Groot assortiment Goedkoop Netjes verpakt Leverdtijd was iets minder duurde zeker 5 dagen voor het verzonden was, maar kan zijn ondanks de Corona of misschien niet in voorraad dat weet ik niet

Altijd snelle levering en goede producten tegen een goede prijs

Zie boven

Bestelling de volgende dag al in huis top

Bestelling snel in huis

Keurig netjes alles geleverd

Ik heb nu meerdere malen aquariumspullen bij AquastoreXL besteld. Alles altijd keurig geleverd, volgende keer bestel ik weer bij hun.

Redelijk tevreden

Jammer dat er 1 plant bij zat die stonk en ook helemaal uit elkaar viel. Voor de rest tevreden

Prima en vooral snelle service en levering

Prima en vooral snelle service en levering

TOP

Veel keuze, kwaliteits artikelen die top zijn en ook Zo worden geleverd, snelle levering. En je spaart punten voor korting

Goede service tegen een mooie prijs

Goede service tegen een mooie prijs Ik was op zoek naar uitbreiding van mijn Juwel Helialux spectrum 920mm. Bij Aquastore in NL vond ik de goedkoopste.

Groot assortiment

Alle noodzakelijke artikelen voor het aquarium op deze site te vinden, voor schappelijke prijzen en met leuke acties en aanbiedingen.

Zeer goede producten

Zeer snel geleverd

snelle service, keurig verzorgd

In weekend besteld en dinsdags in huis, keurig verzorgd, bericht dat t onderweg was en tijdsvak qua bezorging. Chapeau

Alles werd mooi verpakt. Ondanks de vertraging van de bezorgdienst, zeer tevreden.

Alles naar wens snelle levering

Alles can goede kwalitijd en snelle levering echte aanrader

Mooie achterwand, niet duur

De 1 tot 2 werkdagen qua verzenden bleek een volle week te zijn. Ook het pakket kwam in een doos waar het wel 10 keer in had gepast. Verder niets te klagen.

Vanwege uitblijven van een antwoord op twee mails over een foute levering nogal teleurstellend.

Heb op 3-11 een automatische reactie gestuurd via de leveringsbon op de site. Daarna nog een mail erover heen op 5 november. Geen reactie. Het gaat om een 25 liter eoliet zak van superfish. Heb een verkeerde zak gekregen met erg grote kiezels zeoliet, niet volgens de foto.

Besteld en de volgende dag in huis

Prefect netjes en snel

Alles goed ingepakt en goed bezorgd en snel

Super handig

Gebruik de kraan bijna dagelijks voor het verversen van water. Eenvoudig twee slangen aan elkaar koppelen en afvoer is geregeld. Kan niet zonder meer

Snelle levering en een goed product

Dit Filtermateriaal voldoet aan mijn eisen. Prettig in gebruik goed uit te spoelen, en kan daarom lang mee.

De juiste producten snel en goed geleverd.

Supersnel

Goede service !!!

Netjes bestelling afgeleverd

De bestelling is zeer netjes afgeleverd ,was zeer goed ingepakt

Verzendingskosten

Hallo Ik vind dat de verzendingskosten nogal aan de hoge kant zijn Groetjes

Een Wereldzaak!

Wederom een super snelle levering van de AquastoreXL! Dit keer óók wat plantjes mee besteld. Een beetje op proef, maar ook een beetje om vanwege de corona, niet naar de winkel te hoeven. De plantjes zagen er prima uit, allemaal nog heel, alles was dan ook keurig verpakt en goed gescheiden van de flessen Vital en Humin. Dankjulliewel AquastoreXL! Ga zó door!!!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart