Makkelijk te bestellen, snelle levering

Super makkelijk om op de website spullen voor onze Biorb te vinden en bestellen. Snelle levering.

Prima service van deze meedenkers!

Na dat een fles in mijn bestelling beschadigd was heeft men z s.m. gezorgd voor een nieuw pakket. Daarbovenop hebben ze ook nog de beschadigde fles die nog redelijk vol was als bonus meegegeven, zodat ik die ook nog kon overgieten. Goed mee gedacht!

Producten zijn zoals omschreven. Hele snelle levering.

Als ik bestel krijg ik het altijd snel geleverd.

perfect

Perfecte afhandeling van bestellingen

snelle, correcte levering.

Duidelijke statusupdates, sneller levering, producten uitstekend verpakt. Geen minpuntjes om aan te halen.

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke webwinkel.

Snel geleverd.

Mijn Eheim pomp werkt weer tot volle tevredenheid, onderdeel werd snel geleverd en heb uw bedrijf toegevoegd aan mijn adresboek.

Super snelle en goede levering.

Snelle en nette levering en service.

Grote assortiment en snelle service!

Hulp gevraagd voor een filter onderdeel en kreeg snel het juiste advies. Direct besteld en volgende dag al in huis.

Super, Zo hoort het te zijn.

Makkelijk bestellen op een overzichtelijke mooie site. Leverdatum keurig vermeld bij het product. Ook nog telefonisch contact gehad en hierbij keurig netjes geholpen.

Goeie site

Duidelijke site, snelle verzending

Snelle behandeling van bestelling, wat resulteert in een snelle levering mvg T

Goede en snelle levering

Goed product en duidelijke handleiding. Snel geleverd

Prima, snelle correcte levering

Alles in orde, product werkt prima!

Ales netjes geleverd Dank u

super

super en snelle levering

Zeer snelle afhandeling.

Goede ervaringen al meerdere jaren met deze leverancier !

Prima en snel geregeld

Planten voldoen volledig aan de verwachtingen.

Super goed en snel.

Super goed en snel.

Goede en snelle service

Ik ben uiterst tevreden over de snelheid en service van AquastoreXL. Product was goed verpakt.

web site ziet er goed uit

Alles op tijd afgeleverd

Al mijn bestellingen komen snel en goed binnen

Producten kwamen in goede staat aan, de vissen zijn er blij mee. Het duurde wel een aantal dagen voor dat de bestelling aankwam, maar dat stond ook netjes beschreven in de bevestigingsmail.

duidelijk en correct.

snelle levering en zeer duidelijk.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart