gewoon duidelijk en goed

Prima, snel geleverd

Prima, snel geleverd. De omschrijvingen op de website bij de producten kan veel uitgebreider. Bijv. waar dienen de medicatie voor het aquarium voor...of voor hoeveel liter aquarium is die pomp geschikt; nu op de gok maar iets gekozen.

Netjes op tijd.9

PLANTEN zagen er mooi uit.

gewoon top

reeds meerdere keren aankopen gedaan bij AquastoresXL, altijd verzorgde levering en correct

Spullen werden netjes, compleet en snel geleverd.

Altijd goed

Makkelijk te bestellen. In 1 dag geleverd. Altijd bevestiging van bestelling en ontvangst betaling.

Drie artikelen besteld. Keurig verpakt en snelle levering.

prima levering

Helemaal top

Had planten besteld alles wat ik had besteld heb ik gekregen goed verpakt geen stukte of doode planten aanraader om hier tebestellen

Extreem trage levering en slechte tot geen communicatie

Helaas was 1 van de producten welke ik besteld had niet voorradig, levertijd bij bestellen was daarom 3 tot 5 werkdagen. Echter na 7 dagen niets gehoord te hebben heb ik zelf contact opgenomen en zouden de producten welke wel voorradig waren alvast geleverd gaan worden. Weer 7 dagen later had ik nog niets ontvangen en daarom heb ik weer contact opgenomen echter heb ik nooit meer een reactie op mijn laatste bericht ontvangen. Uiteindelijk heb ik na drie weken de spullen ontvangen, dat is later dan aangegeven bij de bestelling. Doordat afspraken per mail niet zijn nagekomen en niet meer gereageerd is op de mail zal ik deze winkel niet aanraden.

Mijn ervaring is positief

De bestelling is foutloos ontvangen. De levering heeft ondanks de Corona-perikelen binnen 1 week plaatsgevonden.

Netjes alles geleverd

Bestelling goed gegaan

Goed en snel

Alles goed alleen plantenpakket beetje mager

Perfecte service

Volgens verwachting

lange levertijd

Ik bestel frequent maar ik moest nu ca. een week wachten op mijn bestelling. Ik veronderstel dat er een product niet op voorraad was. Het betrof echter standard producten. Teleurstellend maar geen reden om niet meer bij deze club te bestellen. Ze blijven heel betrouwbaar.

Alles naar wens...

Verzorgde levering. Mooi verpakt. Alle producten geleverd. Klantvriendelijk.

Ik heb 3 keer contact opgenomen met de CS via mail maar krijg nooit reactie

Ik heb 3 keer contact opgenomen met de CS via mail maar krijg nooit reactie

Goed en minder goed

Jammer dat ze altijd wel iets niet op voorraad hebben

Trots corona tijd correcte en snelle levering

Juiste artikel mooi dat het er nog is na acht jaar

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd tevens waren de delen goed verpakt

Mooie producten, snelle afhandeling

Ik had o.a. waterplantjes besteld en deze zagen er picobello uit. Ik had ze snel in huis, helemaal top!

Was goed verpakt aan gekomen

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart