Snel geleverd, goed verpakt.

Ik heb een Aquarium mat besteld met wat planten. De volgende dag had ik hrt in huis. Supersnelle levering en zorgvuldig verpakt. Top !!

Bestellen van Sera producten

Super service! Doe zo verder! Grts Niels

Aqua Clean en Bio one filters.

Binnen no-time geleverd, netjrsxen vlot. Klasse.

Netjes op tijd geleverd. Gewoon zoals het hoort!

Ruim aanbod, snel in huis

Ruim aanbod aan producten, snel in huis en netjes verpakt

Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Het enige minpuntje was dat 1 van de twee bestelling frogbit weinig plantjes bevatte maar veel losse blaadjes

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

kan ik nu nog niet beoordelen

Ik heb 26 - 10 watervaste lijm besteld Achteraf is mijn postcode veranderd, omdat de opgegeven postcode blijkbaar niet herkend werd, zover ik begrijp door vervoerder ( ik woon al 16 jaar op dit adres ) zodat de vervoerder mijn pakketje niet kon afleveren. Besteld is de volgende dag afleveren,maar als het fout gaat duurt het blijkbaar dagen eer het pakket weer bij Aquastore is. Nu is het 30 - 10 en wacht ik nog steeds op de lijm, ik begrijp wel dat jullie ook het pakket weer moeten ontvangen, zodat het opnieuw verstuurd kan worden. Maar ik heb de lijm niet besteld omdat ik zoiets graag in huis wil hebben. Ik heb al kontakt gehad via de chat hierover en 29-10 telefonisch kontakt gehad. Ik hoop echt dat het niet te lang meer duurt Maar begrijp ook wel dat de fout niet bij Aquastore ligt

Elke bestelling verloopt top!

Alles verloopt zoals gewenst

Snelle accuratee levering.

Snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling met als basis een duidelijke website.

Kwaliteit, netjes en snel

De plantjes, zijn mooi en sterk. Een goede beschrijving bij de producten.

Dit bedrijf doet wat het zegt en levert dus razendsnel en alles netjes verpakt. Een echte aanrader en ook de prijzen zijn zeer gunstig!

Snel en goed

Goed product

Besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt

Super snel netjes verpakt. Correct

Altijd goed en snel

Snelle levering goede prijzen

Goede producten voor lage prijzen

Verzending kan sneller

Goedkope producten en snelle levering !

prima service,

Snelle service. Overzichtelijke goede website

Zie boven

Normaal gesproken tevreden, nu niet..

De levering bevatte een zak met keramisch gesteente voor de Biorb. Bij de productomschrijving stond dat dit een bodem van 30x30 zou vullen, dit was perfect voor mijn Biorb. Echter bij het openmaken was het echt veel te weinig, ik kon er nog niet eens de helft veel mee vullen. Vervolgens opgebeld naar jullie om hier navraag naar te doen. De betreffende medewerker heeft dit toen getest en kwam tot dezelfde conclusie dat dit niet voldoende was om de bodem te vullen. Echter kwam het daarna ook niet verder dan: "Sorry maar dit is een fout van de leverancier en kunnen wij niks aan doen, ik ga het aanpassen op de website." Het lijkt me dat je als winkel eerst even checkt wat je precies verkoopt, voordat het daadwerkelijk de winkel in gaat. Ik had daarom graag gezien dat jullie dit op een andere manier hadden opgelost. Ondanks dit voorzichtig te hebben gevraagd, was dit helaas niet mogelijk. Nu dus toch maar weer een deel van de oude steentjes gebruikt... Maar niet tevreden over de service, jammer.

Retour afhandeling is snel en correct afgehandeld volgende keer bestel ik weer gewoon wat ik nodig heb

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart